'Ablamla yattım eniştemle kalktım' Demişti! Enişte Tacizinin Gizli Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da, bir Fabrikada işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Berk D., 16 yaşındaki Baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanmaya devam ediyor. Daha önce basına yansıyan haberlerde baldızın ' ablamla yattım, eniştemle uyandım' sözleri oldukça büyük yankı uyandırmıştı. Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde sanık eniştenin uyuyan baldızını üzerindeki Yorganı kaldırıp açtığı net olarak görünüyor.

Bursa'da, bir Fabrikada işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Berk D.,  16 yaşındaki Baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanmaya devam ediyor.  Daha önce basına yansıyan haberlerde baldızın “ ablamla yattım, eniştemle uyandım”  sözleri oldukça büyük yankı uyandırmıştı.  Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde sanık eniştenin uyuyan baldızını üzerindeki Yorganı kaldırıp açtığı net olarak görünüyor.

Babasından ayrılan annesi Ayşe Ü. ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki B.E. Bazı gecelerde ablasından kalıyordu. Genç kız ablasında kaldığı gecelerde eniştesinin yanına gelerek kalçalarına dokunduğu iddiası ile mahkemeye başvurdu. Enişte Berk D.  anne ve kızın şikayeti üzerine tutuklandı. Berk D. Hakkında  'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açıldı. 8 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edilen Berk D.  kendisine Komplo kurulduğunu iddia ederek suçlamaları kabul etmedi.

“ABLAMLA YATTIM ENİŞTEMLE UYANDIM”
16 yaşındaki mağdur B.E.  mahkemede verdiği ifadesinde, "Bir defasında eniştem çalışırken ablam ile onun yatağında yattım. Sabah ablam işe gitmiş, farkında değilim. Eniştem ise yatağa girmiş. Ablam ile yattım eniştem ile uyandım" demişti.

GİZLİ KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI
B.E.’nin Anlattıklarının ardından anne ve abla Eve gizli kamera yerleştirdi. Gizli kameradan alınan görüntülerde mahkemeye delil olarak sunuldu.  Görüntülerde eve Gece saatlerinde gelen enişte bağlılığın uyuduğu salonda önce üzerini değiştiriyor Daha sonra da kanepede uyuyan baldızını üzerindeki Yorganı kenarından tutup kaldırıyor.

bursa cinsel istismar baldız enişte cinsel taciz bursa haberleri