ABD'de Restorana Silahlı Saldırı Şoku:1 Yaralı Çok Sayıda Rehine Var

TAKİP ET

ABD'de bir restoranda silahlı saldırı şoku yaşandı. Silahlı saldırı sonucunda 1 kişinin yaralandığı öğrenilirken saldırgan tarafından restoranda bulunan bazı kişilerin rehin alındığı öğrenildi.

ABD’de bir restoranda silahlı saldırı şoku yaşandı. Silahlı saldırı sonucunda 1 kişinin yaralandığı öğrenilirken saldırgan tarafından restoranda bulunan bazı kişilerin rehin alındığı öğrenildi.

REHİNELERİN KURTARILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Olayın ABD’nin Charleston kentinde meydana geldiği öğrenilirken restorana saldıran şahsın restoranın içine girer girmez bir kişiyi yaraladığı belirlendi. Öte yandan silahlı saldırganın restoranda bulunan bazı kişileri rehin aldığı bilgisi de paylaşıldı. Gelen bilgilerde uzman ekiplerin saldırganın elindeki rehineleri kurtarmak için çalışmalarını devam ettirdiği belirtildi.

SALDIRIDA RESTORAN ŞEFİ DE YARALANDI

Öte yandan alınan diğer bilgide saldırganın yaraladığı kişinin restoran şefi olduğu belirlendi. Restoran saldırısında yaralanan şefin sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmazken saldırganın elinde bulunan rehineler hakkında da detaylı bilgi verilmedi. Eli silahlı saldırganın restorana ateş açması ve elinde rehineler tutması ihbarı üzerine polis ekiplerinin güvenlik amaçlı olarak bazı sokakları kapattığı ve operasyon başlattığı öğrenildi.

 

ABD silahlı saldırı restoran 1 yaralı rehine saldırgan polis operasyon