ABD'de Gerçekleştirilen Silahlı Saldırının Bilançosu Gittikçe Artıyor: 50 Ölü 200 Yaralı

TAKİP ET

ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan bir konsere gerçekleştirilen silahlı saldırıda bilanço her geçen saat daha da artıyor. Saldırı sonrasında ölenlerin sayısının 50'ye yükseldiği 200 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ABD’nin Las Vegas kentinde yapılan bir konsere gerçekleştirilen silahlı saldırıda bilanço her geçen saat daha da artıyor. Saldırı sonrasında ölenlerin sayısının 50’ye yükseldiği 200 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ABD’nin Las Vegas kentinde bugün "Route 91 Harvest Country Music" müzik festivaline silahlı saldırıda bulunulmuştu. Düzenlenen kanlı saldırı sonucunda kentte yoğun güvenlik önlemleri alınmaya başlamış ve ortalık bir anda kan gölüne dönmüştü. Kentteki saldırının ardından saldırının bilançosunun giderek arttığı ve ölenlerin sayısının 50’ye yükseldiği yaralıların ise 200 olarak belirlendiği öğrenildi.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırı sonrasında polis bir açıklamada bulundu ve 40 bin kişinin bulunduğu konser alanının hemen karşısında yer alan ve konser alanını gören bir otelin 32. katına çıkan bir şahsın konserdeki kalabalığın üzerine ateş açtığı belirtildi. Ortalığı bir an da kan gölüne çeviren saldırganın ateş açtığı 32. katta öldürülerek etkisiz hale getirildiği belirtildi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU, TERÖR ÖRGÜTÜ İLE BAĞLANTISI YOK

Kanlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın kimliğinin belli olduğu ve 64 yaşındaki Stephen Paddock adlı bir şahsın bu kanlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Öte yandan Las Vegas Şerifi kanlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın terör örgütü ile bir bağlantısını olmadığını düşündüğünü belirtti. 

 

dünya haberleri ABD las vegas konser kanlı saldırı silahlı saldırı 50 ölü 200 yaralı