ABD'de Dehşet Anları! Silahlı Saldırı Kameralara Saniye Saniye Yansıdı: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen bir bilgisayar oyunu turnuvası sırasında silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Alınan bilgilere göre saldırı sonucunda 4 kişi hayatını kaybederken 11 kişinin de yaralandığı belirtildi. Dehşet anlarının ise oyun kamerasına saniye saniye yansıdığı öğrenildi.

ABD’nin Florida eyaletinde düzenlenen bir bilgisayar oyunu turnuvası sırasında silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Alınan bilgilere göre saldırı sonucunda 4 kişi hayatını kaybederken 11 kişinin de yaralandığı belirtildi. Dehşet anlarının ise oyun kamerasına saniye saniye yansıdığı öğrenildi.

Olay, ABD’nin Florida eyaletinde meydana geldi. Bir bilgisayar oyunu turnuvasının düzenlendiği eğlence merkezine yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 4 kişi hayatını kaybederken 11 kişinin de yaralandığı belirtildi. 

POLİSTEN ÇAĞRI

Olay sonrasında polis tarafından yapılan açıklamada, ölü ve yaralılar olduğu ve olay yerindeki bir şüphelinin öldürüldüğü, ikinci bir şüphelinin olup olmadığının ise henüz bilinmediği aktarıldı. Polis vatandaşların olayın yaşandığı bölgeden uzak durması gerektiğini aktarırken bölgedeki iş yerlerinin de boşaltıldığı belirtildi. 

YOLLAR ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Öte yandan polisin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bölgede saklanan çok sayıda insana ulaştıkları ve saklanmaya devam eden başka kişiler varsa ‘911’i arayarak saklandıkları yerleri kendilerine iletmeleri gerektiğini duyurduğu öğrenildi. Aynı zamanda olayın yaşandığı bölgedeki tüm bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine kapatıldığı belirtildi.

 

Dünya haberleri ABD Florida saldırı silah bilgisayar oyunu ölü yaralı