ABD Güvence Aldık Dedi, Vize Yasağı İle İlgili Yeni Gelişmeyi Açıkladı!

TAKİP ET

ABD Büyükelçiliği'nden vize uygulaması ile ilgili yapılan son açıklamada, Türkiye'den çalışanların gözaltına alınmayacağına dair güvence alındığını belirterek vize kısıtlamasının kısmi olarak kaldırıldığı ve Türkiye'deki diplomatik temsilciliklerde sınırlı ölçüde vize başvurularının yeniden kabul edilmeye başlandığı belirtildi.

ABD Büyükelçiliği’nden vize uygulaması ile ilgili yapılan son açıklamada, Türkiye’den çalışanların gözaltına alınmayacağına dair güvence alındığını belirterek vize kısıtlamasının kısmi olarak kaldırıldığı ve Türkiye’deki diplomatik temsilciliklerde sınırlı ölçüde vize başvurularının yeniden kabul edilmeye başlandığı belirtildi. 

ABD’den, Türkiye’deki diplomatik temsilciliklerde sınırlı ölçüde vize başvurularının yeniden kabul edilmesiyle ilgili bir açıklama yapıldı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada, Türk Hükümeti’nden çalışanların gözaltına alınmayacağı güvencesi alındığı belirtildi. 

TÜRKİYE BİLGİ VERMEYİ TAAHHÜT ETTİ

ABD Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Türk Hükümeti’nden ABD’nin Türkiye’deki çalışanlarının gözaltına alınmayacağına dair güvence verildiği belirtildi. Yapılan açıklamada, bundan sonra Türk Hükümetinin ABD’nin yerel çalışanlarının gözaltına alma veya tutuklama niyetinin ilk olarak ABD Hükümetine bilgi vermeyi taahhüt ettiği belirtildi. 

 

ABD Türkiye Türk Hükümeti ABD Büyükelçiliği Gözaltı Taahhüt Vize sınırlaması Vize