9 Yaşındaki Çocuk, Silahla Oynarken Kendini Vurdu

TAKİP ET

Sakarya'da yaşayan 9 yaşındaki M.Ç., evde bir yakınının silahıyla oynarken yanlışlıkla kendisini kasığından vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan M.Ç. tedavi altına alındı.

Sakarya’da yaşayan 9 yaşındaki M.Ç., evde bir yakınının silahıyla oynarken yanlışlıkla kendisini kasığından vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan M.Ç. tedavi altına alındı.

Adapazarı ilçesine bağlı Çamyolu Mahallesinde ikamet eden M.Ç., öğleden sonra bir yakınının tabancasıyla oynamaya başladı. Küçük çocuk tabancayla oynadığı esnada tabanca ateş alınca kasığından yaralanan M.Ç., bir anda kanlar içerisinde kaldı. Yakınları, olayı derhal 112 servisini arayarak haber verse de ambulansı beklemeden küçük çocuğu kucaklayarak anayola doğru koştular. Yakınları, anayoldan geçmekte olan  başka bir ambulansı durdurarak yardım isteyince küçük çocuğa ilk müdahale ambulans ekipleri tarafından yapıldı.

İlk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.Ç.’nin tedavisi halen sürerken, küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Emniyet ekipleri ise olay mahallinde inceleme yaptı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Sakarya silah M.Ç.