8 Çocuk Babası Olan Sapık Adam Kafaya Taktığı Genç Kız İçin Dehşet Saçtı!

TAKİP ET

Ardahan'da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 8 çocuk babası olduğu öğrenilen bir adamın aynı köyde yaşadığı öğrenilen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi kızı 2 yıl boyunca taciz etti. Genç kıza kafayı takan sapık adam en son kızın amcasını öldürdü, babası ve kardeşini ise yaraladı.

Ardahan’da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 8 çocuk babası olduğu öğrenilen bir adamın aynı köyde yaşadığı öğrenilen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi kızı 2 yıl boyunca taciz etti. Genç kıza kafayı takan sapık adam en son kızın amcasını öldürdü, babası ve kardeşini ise yaraladı. 

Olay, Ardahan’da bir köyde meydana geldi. Evli ve 8 çocuk babası olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Hacı Yılan, 22 yaşında olan ve aynı köyden olan L.A isimli bir genç kıza kafayı taktı. Genç kızın peşine takılan sapık adam tam 2 yıl boyunca kızı taciz etti. ‘O kızı alacağım’ diyen sapık adam en son etrafındakilere dehşet saçtı ve genç kızın amcasını öldürürken, babası ve kardeşini de yaraladı. 

KIZA SAVCILIK TARAFINDAN KORUMA

Ardahan’da servis taşımacılığı yaptığı öğrenilen 45 yaşındaki 8 çocuk babası ve evli olan Hacı Yılan, 22 yaşındaki L.A’ya 2 yıl boyunca tacizde bulundu. Tam 2 yıl boyunca genç kızın peşinde olan adam telefonları ve mesajları ile sürekli genç kızı rahatsız etti. 22 yaşındaki L.A, üniversite sınavını kazanarak Edirne’ye gitti. Ancak genç kız burada da sapık adamın tacizlerinden kurtulamadı. Adamın tacizinden bıkan genç kız savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kızın başvurusu üzerine savcılık genç kıza koruma tedbiri aldı. 

EVLERİNİN ÖNÜNDE KURŞUN YAĞDIRDI

Edirne’den Ardahan’a geri dönen Hacı Yılan adlı sapık adam burada kızın babası ve kardeşini takip etmeye başladı. Gözü dönmüş adam evlerinin önüne kadar gelerek ‘O kızı alacağım’ diye bağırmaya başladı. Etrafına kurşun yağdırmaya başlayan adam bu sırada kapının önüne çıkan amcayı öldürdü. Genç kızın amcasının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken açılan ateş sonucunda kızın babası ve kardeşi yaralandı. Olay sonrası kaçmaya çalışan adam jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

ardahan üniversiteli kız genç kız 8 çocuk babası dehşet saçtı o kızı alacağım sapık adam