70 Yaşındaki Kadına Büyük Şok! Kedicik Olduğunu Sanıp Hac Parasını Kaptırdı

TAKİP ET

Telefon dolandırıcılarının yeni yöntemi bu kez kediciklerin üzerinden oldu. 70 yaşındaki kadına telefon açarak 'Adnan Oktar seni kedicik diye kaydetmiş' diyen dolandırıcılar, yaşlı kadının hac için biriktirdiği 5 bin TL'sini aldı.

Telefon dolandırıcılarının yeni yöntemi bu kez kediciklerin üzerinden oldu. 70 yaşındaki kadına telefon açarak ‘Adnan Oktar seni kedicik diye kaydetmiş’ diyen dolandırıcılar, yaşlı kadının hac için biriktirdiği 5 bin TL’sini aldı.

Olay, İstanbul Kadıköy’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, telefon dolandırıcılarının seçtiği yöntem bu kez Adnan Oktar ve kedicikleri üzerinden oldu. 70 yaşındaki Saadet U.’yu arayarak ‘Adnan Oktar sizi kedicik olarak kaydetmiş’ diyen dolandırıcılar talihsiz kadının hac için biriktirdiği parayı aldı.

KEDİCİK YÖNTEMİYLE DOLANDIRDILAR

Geride bıraktığımız günlerde Adnan Oktar ve beraberindekilere yönelik olarak düzenlenen operasyonlar sonrasında telefon dolandırıcıları iş başına geçti. Buldukları kedicik yöntemi ile akıllara durgunluk veren dolandırıcılık yöntemini devreye sokan dolandırıcılar 70 yaşındaki Saadet U.’yu arayarak, adının Adnan Oktar operasyonuna karıştığını söyledikleri ve Adnan Oktar’ın kendisini ‘Kedicik’ diye kaydettiğini söyleyerek talihsiz kadını korkuttu. İlk olarak korkan ancak telefondaki kişiye ‘Dolandırıcı mısınız?’ diye soran Saadet U.’nun daha sonra telefonu alan diğer şahsın kendisine tüm kimlik bilgilerini doğru vermesi üzerine dolandırıcılara inanan Saadet U.’nun kaptırdığı paranın hac parası olduğunu ve zar zor biriktirdiğini söylediği öğrenildi. Hac için biriktirdiği parayla dolandırıcıların telefonda verdiği bir parolayla parka gittiğini ve tüm parasını verdiğini söyledi. Polisler şikayet üzerine dolandırıcıları arama çalışmalarına başladı.

 

Adnan Oktar Dolandırıcılık İstanbul Kadıköy Kedicik Hac parası Telefon