5 Yıldızlı Otelde Korkunç Olay! 17 Yaşındaki Stajyer Öğrenci Kaynar Kazanın İçine Düştü

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan 5 yıldızlı bir otelde mutfak bölümünde staj görmekte olan 17 yaşındaki bir öğrenci kaynar et kazanının içine düştü.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yer alan 5 yıldızlı bir otelde mutfak bölümünde staj görmekte olan 17 yaşındaki bir öğrenci kaynar et kazanının içine düştü. 

Korkunç kaza, Aydın Kuşadası ilçesinde yer alan 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otelde staj görmekte olan 17 yaşındaki turizm öğrencisi A.E kaynar et suyu kazanının içine düşerek ağır şekilde yaralandı.

GERİ GERİ GİTMEK İSTEDİ 

Alınan bilgilere göre, Aydın Kuşadası ilçesi Ilıca Mevkiinde bulunan 5 Yıldızlı bir otelde staj görmekte olan 17 yaşındaki turizm lisesi öğrencisi A.E otelin mutfağında bulunduğu sırada bir anlık dalgınlığı sonucunda felaketi yaşadı. Mutfakta geri geri gittiği sırada mutfağın tam ortasında yer aldığı öğrenilen kaynar et suyu kazanının içine düşerek yaralandığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki A.E’nin mutfakta kaynar et suyu kazanının içine düşmesinin ardından ağır şekilde yaralandığı öğrenilirken olayın ardından 5 yıldızlı otele çağırılan ambulansla genç çocuğun ilk olarak Aydın’a daha sonrada İzmir’e sevk edildiği öğrenildi. 17 yaşındaki stajyer öğrencinin vücudunun ve ellerinde yanıklar olduğu ve ağır şekilde yaralandığı belirtildi. Şu anda İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren gencin hayati tehlikeyi atlattığı bilgisine ulaşıldı. 

 

aydın kuşadası 5 yıldızlı otel stajyer öğrenci turizm kaynar kazan yanık