5 Yıldır Yastık Kılıfını Değiştirmeyen Kadın Kör Oluyordu! Gözlerinde Yüzlerce Eklem Bacaklı Canlı Bulundu

TAKİP ET

Çin'de yaşanan akıl almaz olay duyan herkesi şaşkına çevirdi. Wu isimli bir kadının 5 yıldır değiştirmediği yastık kılıfı nedeniyle gözlerini kaybetme noktasına geldiği öğrenildi. Kadının gözlerinde eklem bacaklılar sınıfında yer alan mayt isimli canlı tespit edildi.

Çin’de yaşanan akıl almaz olay duyan herkesi şaşkına çevirdi. Wu isimli bir kadının 5 yıldır değiştirmediği yastık kılıfı nedeniyle gözlerini kaybetme noktasına geldiği öğrenildi. Kadının gözlerinde eklem bacaklılar sınıfında yer alan mayt isimli canlı tespit edildi. 

Olay, Çin’de meydana geldi. Çin’de yaşayan Wu isimli kadının yaklaşık 2 yıldır gözlerinde görme problemi yaşadığı ve bir süre sonra gözlerinde kaşınma, kızarıklık gibi sorunlarda görülmeye başladığı öğrenildi. Gözlerinde yaşadığı sıkıntılı durum için doktora başvuran kadın korkunç gerçeği öğrendi. 

GÖZLERİNDE YÜZLERCE EKLEM BACAKLI TESPİT EDİLDİ

Gözlerindeki problem nedeniyle doktora giden Wu isimli kadının hastanede yapılan kontrollerinin ardından şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Doktorlar kadının gözlerinde yüze yakın eklem bacaklı canlı tespit etti. Mayt adı verilen bu eklem bacaklı canlıların kadının gözünde yaşadığı öğrenilirken bu durumun sebebi de bir o kadar şaşırtıcıydı. Kadının yaklaşık 5 senedir aynı yastık kılıfında uyuduğu öğrenildi. 

GÖZLERİ ŞİŞMEYE BAŞLAYINCA DURUMU ÖNEMSEMİŞ

Yaklaşık 2 senedir gözlerindeki kaşıntı ve rahatsız edici durumu önemsemediğini hatta artık bu duruma alıştığını söylerken son zamanlarda gözlerinde meydana gelen şişlik nedeniyle hastaneye başvurmaya karar verdiğini söyledi. Doktorların gözlerinde tespit ettiği mayt isimli eklem bacaklı canlıların 5 senedir değiştirmediği yastık kılıfından kaynaklandığını öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşadığını söyleyen Wu isimli kadın gözlerini kaybetmekten son anda kurtuldu. Doktorların kadının gözündeki yüzlerce maytı kirpiklerinden tek tek temizlediği öğrenilirken doktorların uyguladığı ilaç tedavisi ile kadının neredeyse açılmayacak hale gelen gözlerinin eski haline dönerek iyileşeceğini belirttiği öğrenildi.

 

Sağlık haberleri Yastık kılıfı 5 Senedir değiştirmediği yastık kılıfı Mayt Kirpiklerinde mayt Eklem bacaklı canlı Çin