5 Yaşındaki Minik Kağan, Parkta Oynarken Boynuna Dolanan İple Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Denizli'de henüz 5 yaşında olan ve parkta oyun oynadığı sıralarda naylondan yaptığı bir ipin boynuna dolandığı öğrenilen Mert Kağan Çakır'ın boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Denizli’de henüz 5 yaşında olan ve parkta oyun oynadığı sıralarda naylondan yaptığı bir ipin boynuna dolandığı öğrenilen Mert Kağan Çakır’ın boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, Denizli Buldan ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Henüz 5 yaşında olduğu öğrenilen ve annesiyle beraber berbere gittikten hemen sonra annesine haber vermeden oynamak için parka gittiği öğrenilen Mert Kağan Çakır’ın başına gelen olay onu hayattan koparttı.

BOYNUNA NAYLON İP DOLANDI

Alınan bilgilere göre, haber vermeden tek başına parka oyun oynamaya giden minik Mert Kağan’ın yerde bulduğu bir naylonu ip yaptığı ve kaydırağa asarak sallanmak istediği öğrenildi. Naylon ipe tutunarak sallanmak isteyen talihsiz çocuğun boynuna dolanan naylon ip minik Mert Kağan’ı nefessiz bıraktı.

KAYDIRAĞIN İÇİNDE HAREKETSİZ KALDI

Minik çocuğun yaşadığı anlarda nefessiz kalmasından dolayı kaydırakta cansız şekilde yattığını gören köy imamı çocuğun yanına gelerek hemen boynuna dolanan naylon ipi çıkararak çocuğu kucakladı ve aracına alarak hastaneye götürdüğü fakat 5 yaşındaki Mert Kağan Çakır’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çocuklarının ölüm haberini alan anne ve baba büyük şok yaşarken hemen hastaneye koştu ve hastanede sinir krizi geçirdikleri görüldü. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili yaptığı inceleme sonrasında detaylı soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Denizli Buldan Parkta ölen 5 yaşındaki çocuk Mert Kağan Çakır Parkta boynuna naylon takılan çocuk