5 Kişinin Katili Cinayetler Sonrasında Utanmadan Bunu Yapmış...

TAKİP ET

Sivas'ta sevdiği kızı kendisine vermeye ailesinden 3 kişiyi katleden cani ardından bira ve sigara çalmak için girdiği markette iki kişiyi daha öldürdü. 5 kişinin katili olan Fırat Yurdakul'un rahat tavırları büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşanan seri cinayetler sonrasında katil zanlısı Fırat Yurdakul kısa sürede yakalandı. Yargılama süreci devam ederken soğukkanlı katilin cinayetler sırasında ve sonrasında yaptıkları rahatlığını bir kez daha ortaya koydu. T tipi kapalı cezaevinde yatan katil zanlısı görüntülü sistemler üzerinden duruşmaya katıldı. Hayatlarını kaybeden Esen ailesi duruşmaya katılmazken Koral ailesi avukatları ile birlikte duruşmada hazır bekledi. 

Duruşma sırasında verdiği ifadeler ve yaptığı savunma katilin ne kadar soğukkanlı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Cinayeti sevdiği kızı kendisine vermedikleri için işlediği ve bunun yanında pek çok masum insanın hayatını kararttığı ortaya çıktı. İfadesinde Pınar Esen ile evlenmek istediğini ancak ailenin karşı çıkması ile birlikte ailede büyük bir katliam gerçekleştirdiğini anlattı. 

KAN DONDURAN İFADELER VERDİ

Katil ifade verirken ne kadar rahat olduğunu bir kez daha gösterdi. Beş kişiyi öldürdükten sonra çalmış olduğu bira ve sigarayı içtiğini anlattı. Ardından çalmak için girdiği markette öldürdüğü Celal Koral'ın otomobilini çaldığı ve annesini görmek için Adana'ya gittiği öğrenildi. Tam bu sırada gidemeden polis tarafından kıskıvrak yakalanmış. 

Esen ailesinden üç kişiyi öldürdükten sonra markete giderek bira almak istediğini ancak o sırada parası olmadığı için vermeyen market sahibi Celal Koral'ı da vurduğu öğrenildi. Vurulan adamın oğlu Taylan Koral'ın ise o sırada 'Bana da mı kıyacaksın ağabey' dediği buna rağmen gözünü kırpmadan öldürdüğü belirlendi.

katil sivas cinayet