4-10 Aralık 2017 Burç Yorumları! Yeni Haftada Burçları Neler Bekliyor?

TAKİP ET

Yeni haftaya burçların nasıl bir başlangıç yaptığını merak edenler için yapılan araştırmada, Ay'ın ikizler burcundaki etkisi göze çarpıyor. İkizler yeni haftada çok fazla iletişim kuracak ve yoğun bir hafta geçirecek. 4-10 Aralık 2017 tarihinde haftalık burç yorumuna bakıldığında, Ay'ın ikizler burcunda ilerlediği görülüyor. Öte yandan Merkür'ün 3 Aralıkta Yay burcunda başladığı ve bunun 23 Aralık'a kadar devam edeceği öğrenildi. Yay burçları Merkür'den dolayı iletişim konularında oldukça kararsız bir dönem yaşayacak.

Yeni haftaya burçların nasıl bir başlangıç yaptığını merak edenler için yapılan araştırmada, Ay’ın ikizler burcundaki etkisi göze çarpıyor. İkizler yeni haftada çok fazla iletişim kuracak ve yoğun bir hafta geçirecek. 4-10 Aralık 2017 tarihinde haftalık burç yorumuna bakıldığında, Ay’ın ikizler burcunda ilerlediği görülüyor. Öte yandan Merkür’ün 3 Aralıkta Yay burcunda başladığı ve bunun 23 Aralık’a kadar devam edeceği öğrenildi. Yay burçları Merkür’den dolayı iletişim konularında oldukça kararsız bir dönem yaşayacak.

AY 5-6 ARALIK’TA YENGEÇ BURCUNDA

Ay’ın 5-6 Aralık 2017’de ikizler burcundan Yengeç burcuna geçecek. Yengeç burçları Ay’ında etkisiyle aile ve ev konularını gündemde tutacak. Yengeçler yeni haftada sevdikleri ile daha fazla vakit geçirmek isteyecektir. Öte yandan 7-8 Aralık’ta Ay’ın aslan burcunda ilerleyeceği öğrenildi. Aslan burçları, Ay’ın etkisi ile oldukça cesur kişiliklerini ön plana çıkararak keyifli anlar yaşayacaklar. Hafta sonunun gelmesiyle Ay’ın başak burcuna geçtiği ve başak burçlarının oldukça detaycı ve araştırmacı olacağı öğrenildi. Diğer yandan Mars’ın 9 Aralık 2017 saat 11.59 itibari ile akrep burcuna geçecek. Mars’ın akrep burcunda 26 Ocak 2018 tarihinde kadar kalması bekleniyor. Mars’ın akrep burcu üzerinde olduğu dönemlerde kişilerin kendilerini daha cesur ve daha önemli hissedeceği belirtiliyor. 

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

Haftanın şanslı burçları sıralamasında, boğa burcu, başak burcu, oğlak burcu, akrep burcu, balık burcu ve yengeç burcu bulunuyor. 

 

Haftalık burç yorumları 4-10 Aralık 2017 burç yorumları Burçlarda bu hafta neler yaşanacak Ay hangi burçta Mars hangi burçta Merkür hangi burçta