3 Yaşındaki Oğlunu Şarj Kablosu İle Boğarak Öldürdü!

TAKİP ET

25 yaşındaki Gülveren A. Zonguldak'ta eşi ve oğlu ile yaşıyordu. Anne Gülveren A. 3 yaşındaki oğlunu şarj kablosu ile boğduktan sonra bileklerini keserek intihar etti.

25 yaşındaki Gülveren A. Zonguldak’ta eşi ve oğlu ile yaşıyordu. Anne Gülveren A. 3 yaşındaki oğlunu şarj kablosu ile boğduktan sonra bileklerini keserek intihar etti. 

Olay, Zonguldak Gökçebey ilçesine bağlı olan Bakacakkadı Beldesi’nde yaşandı. Anne Gülveren A. bir restoranda garson olarak çalışıyordu. 25 yaşındaki Gülveren A. eşinin ekmek almak için bakkala gitmesinin hemen ardından yatak odasında uyuyan 3 yaşındaki oğlu Emir Can’ın yanına girerek kapıyı kilitledi. 

ÇOCUĞUN AĞLAMA SESLERİ DUYULDU

Annenin odaya girip kapıyı kilitlemesinden sonra odadan çocuğun ağlama sesleri gelmeye başladı. Çocuğun ağlama seslerini duyan kayın peder hemen odaya yöneldi ancak anne odanın kapısını açmadı. Kayınpeder bunun üzerine cep telefonu ile oğlunu arayarak durumu haber verdi. 

BABA PENCEREDEN GİRDİ

Babasının telefonun ardından hemen eve gelen baba Olcay A.’da kapıya geldi ancak anne yine kapıyı açmadı. Annenin kapıyı açmaması üzerine Olcay A. Odanın penceresinden içeri girdi. Odaya giren baba 3 yaşındaki oğlunu hareketsiz şekilde yatarken karısını da bilekleri kesilmiş kanlar içinde kalmış halde buldu. Hemen sağlık ekiplerini arayan baba durum üzerine şok geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaşındaki Emir Can’ın boğularak öldüğünü belirledi. 

ANNE AHASTANEYE KALDIRILDI

Anne Gülveren A.’nın bir sürü ilaç içerek bileklerini kestiği belirlendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gülveren A.’nın sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. 3 yaşındaki Emir Can’ı da anne Gülveren A.’nın şarj kablosu ile boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

 

anne zonguldak anneoğlu boğma şarj kablosu