3 Yaşındaki Çocuğu Tecavüz Ederek Öldüren Adam Herkesin Gözü Önünde Kurşuna Dizildi!

TAKİP ET

Yemen'de henüz 3 yaşında olan kız çocuğuna tecavüz eden adam cezasını buldu. 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden sapık adam, herkesin gözü önünde askerler tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Yemen’de henüz 3 yaşında olan kız çocuğuna tecavüz eden adam cezasını buldu. 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden sapık adam, herkesin gözü önünde askerler tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. 

43 yaşında olan ve 3 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ederek öldüren cani sapık cezasını buldu. 3 yaşındaki çocuğa kıyan 43 yaşındaki adam herkesin gözü önünde askerler tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Devlet televizyonlarından canlı yayın olarak verilen idam anlarından askerlerin tecavüzcü sapığı kurşuna dizmeden önce ellerini arkadan bağlayarak yere yatırdıkları görülüyor.

DEVLET TELEVİZYONLARI CANLI YAYINLADI

3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden ve daha sonrada acımadan öldüren 43 yaşındaki sapık adam, cezaevi aracı ile herkesin toplandığı meydana getirilerek elleri arkasından bağlanmış şekilde yere yatırıldı. Binlerce insanın toplandığı alanda tecavüzcünün askerler tarafından tüfekle vurularak idam edilme anları devlet televizyonlarında da canlı olarak yayınlandı. 

 

yemen tecavüzcü 3 yaşındaki kız çocuğu askerler kurşuna dizildi idam cezası devlet televizyonları canlı yayın