2018'de Burcunuzu Neler Bekliyor! 1-7 Ocak Haftalık Burç Yorumları

TAKİP ET

2018 yılına giriş yaparken 1-7 Ocak arasında burçları neler beklediği merak ediliyor. 2018 yılında burçlarınız hayatınıza nasıl etki edecek? 1-7 Ocak haftası arası burçlarda neler yaşanacak? İşte yeni haftada burçları bekleyen gelişmeler…

2018 yılına giriş yaparken 1-7 Ocak arasında burçları neler beklediği merak ediliyor. 2018 yılında burçlarınız hayatınıza nasıl etki edecek? 1-7 Ocak haftası arası burçlarda neler yaşanacak? İşte yeni haftada burçları bekleyen gelişmeler…

2018’in ilk haftasında burçlarınızı neler beklediğini merak ediyorsanız yeni yılın burçlara etkisinin ne olacağını sizler için araştırdık. İşte yeni yılın ilk haftasında burçlarınızı bekleyen olaylar…

KOÇ BURCU BU HAFTA İLİŞKİLERİNE ODAKLANIYOR

Koç burçları bu hafta tamamen ilişki odaklı. Koç burcunda ilişkiler üzerinde yaşanan bazı pürüzler can sıksa da yeni yılın ilk haftasında yaşanan tüm pürüzler ortadan kalkacak ve ilişkileriniz normale dönecek.

İKİZLER BURCUNDA GÜVENSİZLİK

Bu hafta İkizler burcunda etrafa ve yakınlara güvensizlik ve sürekli bir tedirginlik hali yaşanacak İlişkilerinde de endişe ve tereddüt yaşayacak olan İkizler burcu partneriyle arasına soğukluk sokabilir ve iletişim problemi yaşayabilirler.

BOĞA BURCU TÜM HAFTA POZİTİF

Boğa burcuna sahip kişiler her zamanki gibi pozitif bir haftaya başlıyor. İlişkiler konusunda karamsar düşüncelere kapılacak olan Boğa burcu davranışlarıyla ikili ilişkilerdeki karamsar düşünceleri karşı tarafa yansıtabilir ve bunun sıkıntılarını yaşayabilirler.

YENGEÇ BURCU YENİ PROJLERE ATILIYOR

Yengeç burçları mükemmel ve motivasyon dolu bir haftaya başlıyor. Yeni bilgiler ve yeni başlangıçlar Yengeç burçlarını beklerken iş hayatında da pozitif gelişmeler yaşayacak.

ASLAN BURCU YENİ BAŞLANGIÇLARA ADIM ATIYOR

Aslan burcu hem yeni yılla hem de yeni haftayla yepyeni tertemiz bir sayfayla yeni başlangıçlara adım atıyor. Artık aşırı temkinli bir kenara bırakan Aslan burçları yepyeni daha güvenilir başlangıçlara adım atıyor. 

AKREP BURCUNDA İLETİŞİMLER GÜÇLENİYOR

Akrep burcunu yeni haftada daha iyi bir iletişim ve ikili ilişkilerde daha pozitif yaklaşımlar bekliyor. Yeni yılla birlikte daha iyi bir dinleyici olacak olan Akrep burçları bu değişimin meyvesini de en iyi şekilde alacak.

YAY BURCUNDA HAYAT DÜZENE GİRİYOR

Yay burcunda yeni haftayla birlikte kötü giden işler bir bir çözüme kavuşacak ve hayat artık düzene girecek. Arkadan konuşan insanlarla karşılaşacak olan Yay burçları etrafındaki birçok kişinin gerçek yüzünü görecek.

OĞLAK BURCUNDA KENDİLERİNE ODAKLANIYOR

Oğlak burçları yeni haftada tamamen kendilerine odaklanıyor. Dış etkenlerden gelen olaylara takılmayacak olan Oğlak burçları çevredeki etkenlere takılmayacak ve kendi hayatları üzerine plan yapacaklar.

KOVA BURCUNDA NEŞELİ DÖNEM

Kova burçları yeni haftada doğal yollardan mutlu olmanın yollarını bularak hiç olmadıkları kadar neşeli olacak ve kendilerini sıkan, yoran her şeyden uzaklaşacaklar.

BALIK BURÇLARINDA AŞK HAYATI

Balık burçlar yeni haftada aşk hayatındaki dengesizliklerle mücadele etmek zorunda kalacak ve ikili ilişkilerde büyük problemler yaşayacak. Balık burçlarının ilişkilerinde daha doğru bir yol bulabilmek için partnerleri ile ilişkilerini güçlendirmeleri gerekiyor.

 

2018 Burçları Haftalık burç yorumları 2018 Burçları neler bekliyor 1-7 Ocak 2018 burç yorumları