2 Çocuğunu Öldüren 1 Oğlunu da Yaralayan Baba Hakkında Karar Verildi!

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da iki oğlunu öldüren bir oğlunu da yaralayan Arslan Güleryüz hakkında mahkeme kararını verdi. Cani baba çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İstanbul Üsküdar’da iki oğlunu öldüren bir oğlunu da yaralayan Arslan Güleryüz hakkında mahkeme kararını verdi. Cani baba çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İstanbul Üsküdar’da iki oğlunu acımasızca öldüren bir oğlunu da yaralayan ve polis tarafından gözaltına alınan cani baba Arslan Güleryüz çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklu yargılandı.

PİŞMANIM DEDİ

Olay, İstanbul Üsküdar Yavuztürk Mahallesinde meydana geldi. 2 oğlunu gözünü kırpmadan öldüren bir oğlunu da yaralayan baba Aslan Güleryüz polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. Emniyette yapılan sorgunun ardından Kartal’da bulunan Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilen cani baba çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklu olarak yargılandı. Emniyetten çıkarılırken görüntülenen baba Güleryüz’ün gözyaşları içinde pişman olduğunu söylediği görüldü. 

‘DOLDURUŞA GELDİM’

Yapılan sorguda işlediği suçu itiraf eden baba, yakınlarının dolduruşuna geldiğini ve sürekli olarak çocukların ondan olmadığını söylediklerini belirtti. Emniyette gerçekleşen sorgunun ardından mahkemeye çıkarılan katil baba, emniyetin çıkışında basın mensuplarının ‘çocuklarınızı sizden olduğunu düşünmediğiniz için mi öldürdünüz’ sorusuna ‘evet’ yanıtını diyerek pişman olduğunu söyledi.

 

istanbul üsküdar baba cani baba katil baba 2 oğlunu öldürdü 1 oğlunu yaraladı karar tutuklandı