19 Yaşındaki Genç Kız Daha İyi Bir Hayat Yaşamak İçin Bekaretini Satışa Çıkardı

TAKİP ET

İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki genç kız daha iyi bir hayat yaşamak ve ailesine yardım edebilmek için bekaretini Bir Milyon pound karşılığında internet üzerinden satışa çıkardı.

19 yaşındaki Amy isimli genç kız, Internet üzerinden bekaretini satışa çıkardı. Genç kız bekaretini satarak Bir Milyon pound kazanmayı planlıyor. 

DAHA İYİ BİR HAYAT YAŞAMAK İSTİYOR

Daha iyi bir hayat yaşamak ve aynı zamanda ailesine yardım etmek isteyen 19 yaşındaki Amy, Cinderella Escorts Isimli siteye üye olarak bekaretini satışa çıkardı. Soyadının açıklanmasını istemeyen genç kız 'Onaylanmış bakire' başlığı ile açtığı ilanda kazanacağı bu para ile eğitim masraflarını karşılayacağını ve bütün dünyayı gezmek istediğini söyledi. Genç kız aynı zamanda ilanında bu kararı vermemin zor olduğuna da dikkat çekti.

BAKİRELİĞİ KONTROL EDİLDİ

Sitede ilan hazırlamadan önce genç kızın önce psikiyatri tarafından değerlendirildiği ve kapsamlı bir araştırma sürecinden geçirildiği öğrenildi. Ayrıca Amy’nin bakireliğinin doktor tarafından da kontrol edildiği internet sitesi tarafından açıklandı.

DEPOZİTO BEDELİ ŞART

Internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada verilen tekliflerin sahte olmadığının anlaşılabilmesi için kazanan teklif vericiden yüzde 10 depozito bedeli alınacağı belirtildi. Daha sonra bu kişinin Almanya'ya seyahat etmesi ve genç kız ile bir gece geçirmek için otel rezervasyonu yaptırması gerekiyor. Eğer teklif verenler genç kızın bakire olduğunu kanıtlamak isterse Almanya'da bir doktora başvurabilecek ya da yanlarında Doktor götürebilecek.

genç kız bekaret bakirelik satış bekaret satış