18 Yaşındaki Kıza Üst Üste Şok! Babasının 70 Yaşındaki Arkadaşı Tecavüz Etti, Baba Kızının Tecavüzcü Arkadaşıyla Evlenmesini İstedi

TAKİP ET

İstanbul'da 18 yaşında olan genç bir kız babasının 70 yaşındaki arkadaşı tarafından 'Seni Münevver gibi öldürüp çöpe atarım' tehdidiyle tecavüze uğradı. Genç kıza bir darbe de babasından geldi ve babanın tecavüze uğrayan kızının 70 yaşındaki arkadaşıyla evlenmesini istediği öğrenildi.

İstanbul’da 18 yaşında olan genç bir kız babasının 70 yaşındaki arkadaşı tarafından ‘Seni Münevver gibi öldürüp çöpe atarım’ tehdidiyle tecavüze uğradı. Genç kıza bir darbe de babasından geldi ve babanın tecavüze uğrayan kızının 70 yaşındaki arkadaşıyla evlenmesini istediği öğrenildi.

Olay, İstanbul’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 18 yaşındaki Ş.S isimli genç kız yaklaşık 3 yıl önce babasının isteği üzerine elbiselerini ütülemek için 70 yaşındaki yaşlı adamın evine gitti. Evde olmayan Ş.E, genç kızın eve girmesinden kısa bir süre sonra eve geldi ve kapıyı kilitleyerek Ş.S’ye tecavüz etti.

‘SENİ MÜNEVVER GİBİ ÖLDÜRÜRÜM’

Alınan bilgilere göre, genç kız ütü yaparken yanına yaklaşan yaşlı adamın kızın kendisiyle beraber olma teklifinde bulunduğu ve genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine ‘Seni Münevver Karabulut gibi yaparım, öldürüp çöpe atarım.’ diyen yaşlı adam genç kıza tecavüz etti.

BABA KIZININ TECAVÜZCÜSÜYLE EVLENMESİNİ İSTEDİ

Olan biten her şeyi anlatan 18 yaşındaki genç kız, yaşlı adamın kendisine halının altındaki paraları gösterdiğini ve beraber olmak istediğini söyledi. Kendisinin karşı çıkması üzerine de tehdit etmeye başladığını ve Münevver Karabulut gibi parçalara bölerek öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü. Yaşlı adama bir süre direndiğini söyleyen Ş.S, daha sonra korktuğunu ve direnemediğini belirtti. Olan biteni babasına anlatan genç kızın babasının öz kızını tecavüzcü arkadaşı ile evlendirmek istediği ortaya çıktı. Genç kız babası tarafından 70 yaşındaki tecavüzcüsü ile evlendirilmek istenmesi üzerine polise giderek olanı biteni anlattı ve şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine savcılık Ş.E hakkında ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açtı.

 

İstanbul Tecavüz Genç kız 70 Yaşındaki adam Baba Münevver Karabulut