18 Ay Boyunca Koluna Sperm Enjekte Etti! Sonuç Çok Şaşırtıcı Oldu

TAKİP ET

İrlanda'da şiddetli sırt ağrıları ile doktora başvuran bir adam 18 ay boyunca sırt ağrılarının geçeceği umuduyla koluna kendi spermini enjekte etti. Sonuç ise büyük şaşkınlığa neden oldu.

İrlanda'da yaşayan bir adam uzun zamandır sırt ağrıları şikayeti ile yaşıyordu. Ağrılarını geçirmek için çeşitli yöntemler denedi. Ancak başarılı olamadı. Bu esnada doktora gidip herhangi bir doktor tavsiyesi almak yerine akıl almaz bir olaya imza attı. Sırt ağrılarını dindirmek için 18 ay boyunca kendi spermini koluna enjekte etti. 18 ayın sonunda ortaya çıkan sonuç ise herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. 

İsmi açıklanmayan 33 yaşındaki bir hasta sırt ağrılarının kronik hale gelmesine daha fazla dayanamadığı için hastaneye gitti. Bunun ardından doktor tarafından verilen tedavi yöntemlerinin etkili olmaması üzerine kendi uydurduğu bir sözde tedavi yöntemini uygulamaya başladı. Kendi spermini koluna bir şırınga aracılığı ile tam 18 ay boyunca enjekte etti. 

KOLDA ŞİŞME VE KIZARIKLIK MEYDANA GELDİ

Bir süre sonra doktorlar kolda şişlik ve kızarıklık meydana geldiğini fark ettiler. Hasta ise çok geçmeden durumu doktora bildirdi. Sırt ağrılarının sonuç vermemesi üzerine kendi uyguladığı bir yöntemi hayata geçirdiğini söyleyen hasta adam kendi spermini her gün düzenli olarak koluna enjekte etmeyi başarmış. 

Doktorlar tarafından yapılan çeşitli testler sonrasında bu durumun nasıl bir etkiye neden olduğu araştırıldı. 18 ay boyunca aralıksız gerçekleştirilen bu yöntemin ardından deri altı yangısı denilen enfeksiyonel bir hastalığın oluştuğu belirlendi. Kendi yöntemiyle sırt ağrıları geçmediği gibi buna bir de kol ağrısı eklenen hastanın kontrol altına alındığı ve şimdilerde sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. 

sperm enjekte sağlık sırt ağrıları