17 Sene Boyunca Kocasından Şiddet Gördü! 11 Parmağı Kesildi, Vücuduna Elektrik Verildi

TAKİP ET

Bundan 17 sene önce görücü usulü olarak dini nikahla evlendirilen Gülfidan Sepil'in yaşadıkları kan dondurdu. Kocasından sürekli şiddet gördüğü öğrenilen Gülfidan'ın tam 11 parmağı kesildi. 17 senedir gördüğü işkenceye sonunda dayanamayan Gülfidan Van'da yaşayan ağabeyinin yanına sığındı.

Bundan 17 sene önce görücü usulü olarak dini nikahla evlendirilen Gülfidan Sepil’in yaşadıkları kan dondurdu. Kocasından sürekli şiddet gördüğü öğrenilen Gülfidan’ın tam 11 parmağı kesildi. 17 senedir gördüğü işkenceye sonunda dayanamayan Gülfidan Van’da yaşayan ağabeyinin yanına sığındı.

17 sene önce görücü usulü ile başlayan kabus Gülfidan’ın hayatını kararttı. Görücü usulü dini nikah ile evlendiği kocasından tam 17 sene boyunca şiddet gören ve 11 parmağı birden kesilen Gülfidan Sepil’in yaşadıkları duyanları dehşete düşürüyor. 5 çocuk annesi olan 35 yaşındaki genç kadının kocasından gördüğü ağır işkencelere daha fazla dayanamayarak Ankara’daki evinden kaçarak Van’da yaşayan ağabeyinin yanına sığındığı öğrenildi. Ağabeyinin yanına sığınan Gülfidan Sepil’in kendisine 17 sene boyunca kabusu yaşatan kocasından şikayetçi olduğu bilgisi de alındı.

18 YAŞINDA FÖRÜCÜ USÜLÜ EVLİLİK

Şanlıurfa’lı olan Gülfidan Sepil’in bundan 17 sene önce henüz 18 yaşındayken görücü usulü olarak Gaziantepli Tayfur Çeliktop ile evlendiği ve evliliğinin ardından Ankara Dikmen’e taşındığı öğrenildi. Burada hurdacılıkla geçimini sağlayan ailenin 5 tane çocuğu oldu. 5 çocuk annesi olan Gülfidan Sepil’in daha evliliğinin ilk senelerinde imam nikahlı kocasından şiddet görmeye başladığı ve yaşadığı şiddeti kimseye anlatamadığını belirtti. Kocasının şiddet uyguladığı kadının ailesi ile de iletişimine izin verilmediği ve dayakçı kocanın çocuklarına da zaman zaman şiddet uyguladığını söyleyen Sepil, birçok kez kocasından şikayetçi olduğunu, kocasının asker kaçağı olduğunu söylediği ve sahte kimlik kullandığını ihbar ettiğini belirtti.

PARMAKLARINI KESEREK VÜCUDUNA ELEKTRİK VERMİŞ

Evlendiği ilk günlerden itibaren sürekli kocasının şiddetine maruz kaldığını söyleyen talihsiz kadın, kocasının başına silah dayayarak istemediği şeyleri yapmaya zorladığını da söyledi. Yaşadığı dehşeti anlatan Sepil, "18 yaşında evlendim. Eşim Gaziantepli. 17 senedir sürekli şiddet görüyorum. Beni dövüyor, kavga ediyoruz. Bir gün iyi, bir gün kötü günümüz geçiyordu. 5 çocuğum var. Evlendikten sonra Gaziantep'ten Ankara'ya gittik. Eşim burada hurdacılık yapmaya başladı. Beni sürekli dövüyordu. En son 5 ay önce parmaklarımı ve ellerimi bağlayarak vücuduma elektrik verdi. Kafama da sert bir cisimle vurduğu için bayılmışım. Bu sırada korktuğu için annesini ve ailesini aramış. Onlar da beni apar topar alarak Gaziantep'e getirip özel bir hastaneye yatırmışlar. Gördüğüm işkence nedeniyle de burada el ve ayaklarımdaki 11 parmağım doktorlar tarafından kesildi." dedi.

 

ankara gaziantep van şanlıurfa koca şiddet gören kadın 11 parmağı kesilddi vücuduna elektrik verildi 17 senelik şiddet gülfidan sepil