150 bin euro yola saçıldı! 8 bin euro kayıp

TAKİP ET

İstanbul Zeytinburnu'nda görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Yüksek meblada döviz taşıyan motosikletli bir kurye, 150 bin euroyu yol da düşürdü. Kurye trafiği durdurarak yola dökülen paraları toplamaya çalışsa da bazı vatandaşlar yardım ederken, bazıları ise topladığı paraları getirmediğini ifade etti. Kurye, paraların çalınması durumuna ilişkin o anları telefonu ile kaydetti. Ancak kurye, 5 bin euronun kayıp durumda olduğunu aktardı.

Motosikletli bir kurye  yolda 150 bin euroyu düşürdü. Paralar rüzgar ile birlikte etrafa dökülürken pek çok sayıda kişi araçlarından inerek dökülen paraları toplamaya çalıştı. 8 bin TL’ye çalıştığını ifade eden kurye, 85 bin euronun bulunamadığını kayıp olduğunu ifade ederek paranın geri gelmemesi durumunda zorluk yaşayacağını belirtti.

ZEYTİNBURNU SAHİL YOLUNDA EUROLAR ETRAFA SAÇILDI

Beylikdüzü'nden Kapalıçarşı'ya 150 bin euro yetiştirmeye çalışan bir motosikletli kurye Ünal Coşkun, işlem iptal edilmesi üzerine paralar ile dönüş yolunu tuttu.

Kurye Coşkun, öğle saatlerinde Zeytinburnu sahil yoluna geldiği esnada montunun içindeki eurolar yola döküldü. Otomobiller lastikle bağlanmış paraların üstünde geçmesi üzerine paralar rüzgarın da etkisiyle dağıldı.

85 BİN EURO KAYIP! SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yaşadığı olay hakkında konuşan motokurye Ünal Coşkun, "Montum rüzgarla açılınca paralar yola saçıldı. Trafik durunca bir çok kişi paraları topladı. Getirenler de oldu getirmeyenler de oldu. Suç duyurusunda bulundum. Paraların seri numarası belli, bütün döviz bürolarına iletildi" dedi. Kamera kayıtlarının incelendiğini kaydeden Coşkun, "Paralar umarım bulunur. 8 bin liraya çalışıyorum, eşim hamile zor durumdayım. Kayıp para 85 bin euro. Para geri gelmezse zor durumda kalırım" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul motokurye euro