15 Temmuz Gecesinde Vatandaşın Üzerine Bomba Yağdırmıştı, 13 Ay Sonra Yakalandı

TAKİP ET

FETÖ\PDY'nin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde taarruz helikopterini yönlendirdiği ve Ankara'da birçok yere bomba atılması talimatını veren firari Eski Yarbay Özcan Karacan tam 13 ay sonra yakalandı.

FETÖ\PDY’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde taarruz helikopterini yönlendirdiği ve Ankara’da birçok yere bomba atılması talimatını veren firari Eski Yarbay Özcan Karacan tam 13 ay sonra yakalandı.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Ankara’da taarruz helikopterini yönlendirerek birçok yerin bombalanması emrini veren ve 13 aydır firari olan eski Pilot Yarbay Özcan Karacan bu sabah saatlerinde Antalya’da düzenlenen bir operasyonla 13 ay sonra yakalandı. Yakalanan firari Özcan Karacan2ın özel bir ekiple Ankara’ya getirileceği öğrenildi.

HEPSİ DÜŞMANIMIZ DİYEREK BOMBA YAĞDIRMIŞTI

Hain 15 Temmuz gecesinde Taarruz Helikopter Tabur Komutanı Yarbay Özcan Karacan, o hain gecede Havacılık Komutanlığı Harekat Merkezini eşe geçirerek birçok noktaya bomba yağdırmıştı. Taarruz helikopterlerini yönlendirdiği öğrenilen Karacan’ın sivillerin, askerlerin ve polislerin hepsinin düşman olduğunu söylediği ve hedef gözetmeksizin ateş etme emri verdiği öğrenilmişti. Karacan’ın hain gecede yaptığı tüm konuşmaların kayıtları da soruşturma dosyasında yer almıştı. 

 

15 temmuz darbe gecesi FETÖ fetöcü eski yarbay firari özcan karacan yakalandı