14 Yaşındaki Kız Çocuğunu İstismar Eden Sapığın Savunması Şok Etti

TAKİP ET

Kayseri'de 14 yaşındaki kız çocuğuna evlilik vaadiyle kandıran ve cinsel ilişkiye giren daha sonra da gözaltına alınarak çocuğun nitelikli cinsel istismar suçundan tutuklu yargılanan 22 yaşındaki sanık hakkında mahkeme heyeti 19 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

Kayseri'de 9 Ocak 2019 tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre Kayseri'de yaşayan şüpheli Y.D.(22), İzmir'de yaşayan mağdur kız 14 yaşındaki E.Y. ile arkadaşlık kurdu. Genç kıza Evlenme vaadiyle kandıran ve Kayseri'de buluşan Y.D., olay tarihinde 14 yaşındaki kız ile birkaç kez cinsel ilişkiye girdi. Ardından yapılan şikayeti ile şüpheli yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

19 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Kayseri'de görülen davada Sanık ile avukatlar hazır bulunurken mağdur kız ve şikayetçi aile duruşmaya katılmadı. Çocuğun nitelikli cinsel istismar suçundan yargılanan tutuklu sanık mahkemede yaptığı savunmada, “Biz yaptıklarımızın suç olduğunu bilmiyorduk, ailelerimiz tanıştırdı. Ben mağduru 16 yaşında diye biliyordum. Evlenecektik” diye konuştu.  Yapılan yargılama sonucunda Mahkemesi sanık hakkında çocuğun nitelikli cinsel istismar suçundan 16 yıl 8 ay, Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan ise 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 19 yıl 2 ay hapis cezası vererek tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

Son dakika kayseri çocuğun cinsel istismarı son dakika haberi