11 Yıl Önce Kaybolan Anne Kız Hakkında Sıcak Gelişme!

TAKİP ET

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan anne kızdan hala haber alınamıyor. Müge Anlı'nın programında işlenen konuda polis tarafından belirli bir bölgede arama çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 12 yıl önce ortadan kaybolan Meryem Tahnaz ile kızı Melike Tahnaz'ın bulunması için çalışmalar devam ederken konu Müge Anlı tarafından sunulan programa konu oldu. Bunun üzerine kayıp iki kadını ailesinin canlı yayında yapmış oldukları çelişkili açıklamalar son derece dikkat çekmişti. 

Canlı yayına pek çok seyirci katıldı. Ailenin büyü yaptırdığını ve kızları ile torunlarına işkence yaptıklarını dile getirdiler. Çelişkili ifadelerin gündeme gelmesinin ardından emniyet tarafından canlı yayındaki açıklamalar ihbar olarak kabul edildi. Bunun ardından polis ekipleri harekete geçti. Yayında enişte olarak bulunan şahıs ise yer göstererek Meryem Tahnaz'ın öldüğünü ve gömüldüğünü anlattı. 

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Meryem Tahnaz ile kızı Melike Tahnaz'ın bunca yıldır bulunamamasının sebebi olarak öldürüldükleri ihtimalleri üzerinde duruluyor. Bunun üzerine polis tarafından Kocaeli'nin Körfez ilçesinde arama çalışmaları başlatıldı. Kadavra köpekleri ve iş makineleri ile yapılacak olan çalışmalar sonrasında herhangi bir kemik kalıntısına rastlanıp rastlanmayacağı merak konusu oldu. 

Olayın yaşandığı sırada ailenin araba içerisinde yaşadıkları ve Meryem Tahnal isimli genç kadının tuvalete gitmek için arabadan ayrıldığı ve bir daha geri dönmediği öğrenildi. 11 yıllık kaybın ardından cinayet, gasp, tehdit gibi pek çok olay örgüsü ortaya çıkmaya başladı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

müge anlı kayıp anne kız arama çalışması