10 Yıldır Kahvaltı Yapmayan Kadının Vücudundan 200'ü Aşkın Taş Çıkarıldı!

TAKİP ET

Çin'de bir kadının vücudundan çıkan 200'ü aşkın taş herkesi şaşkına çevirdi. Sağlık problemlerinden dolayı yaşadığı rahatsızlıkla hastaneye giden kadın hem doktorları hem de vücudundan çıkanları gören herkesi şaşırttı.

Çin’de bir kadının vücudundan çıkan 200’ü aşkın taş herkesi şaşkına çevirdi. Sağlık problemlerinden dolayı yaşadığı rahatsızlıkla hastaneye giden kadın hem doktorları hem de vücudundan çıkanları gören herkesi şaşırttı.

Çin’de meydana gelen enteresan olayda, sağlık problemlerinden dolayı yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye başvuran kadın yapılan muayeneler sonrasında vücudundan sonradan meydana gelmiş 200’ü aşkın taş tespit edildi. Doktorların tespitten sonra yaptıkları ilk açıklamada kadının tam 10 yıldır kahvaltı yapmadığı için vücudunun belirli bölgelerinde taşlar oluştuğu belirtildi.

YUMRUTA BÜYÜKLÜĞÜNDE 200 TAŞ TESPİT EDİLDİ

Kadına doktorlar tarafından yapılan muayeneler sonrasında kadının safra kesesi ve karaciğerlerinde çoğunun büyüklüğü yumurta kadar olan 200’ü aşkın taş tespit edildiği öğrenildi. Acil bir şekilde ameliyata alınan kadın 7 saatlik süren uzun ve riskli bir operasyonla sağlığına kavuştu. Doktorlar operasyon sonrasında yaptıkları açıklamada, kadının vücudunda meydana gelen taşların tam 10 yıldır kahvaltı yapmamasından dolayı kaynaklandığını belirtti.

UZMANLAR DOKTORLARIN AÇIKLAMALARINI BİLİMSEL BULMADI

Çinli doktorların yaşanan enteresan olay sonrasında yaptıkları açıklamalar İngiltereli uzmanlar tarafından doğru ve bilimsel bulunmadı. Yapılan belirlemelerde 45 yaşında olan kadının düzensiz beslenme periyodu olduğu ve sürekli hazır gıdalar ile beslenmesine dikkat çekildi. İlk olarak ameliyat teklifine sıcak bakmayan kadın daha sonra şiddetli ağrılarına dayanamayarak ameliyatı kabul etti. 

 

çin taş karnından çıkan taşlar 200 taş ameliyat kahvaltı yapmayan kadın vücut