10 Yaşındaki Çocuğun Elinde Silah Vardı İddiası Şaşırttı!

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir düğünde açılan ateş sonrasında hayatını kaybeden Necmi Çelik'in cenazesinde kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir düğünde açılan ateş sonrasında hayatını kaybeden Necmi Çelik'in cenazesinde kan donduran iddialar ortaya atıldı. 

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir düğünde korkunç bir olay yaşandı. Düğün sırasında açılan bir ateş sonrasında düğünde bulunan Necmi Çelik isimli vatandaş hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine bugün itibariyle talihsiz adamın toprağa verildiği öğrenildi. 

57 yaşındaki talihsiz adam düğünde havaya ateş açılmasının ardından seken bir maganda kurşun ile olay yerinde hayatını kaybetti. Bugün sabah saatlerinde cenazesinin yakınları tarafından hastane morgundan alındığı açıklandı. Mahallelerinde bulunan mezarlığa defnedilen adamın ailesinin konu hakkında son derece kızgın oldukları belirlendi. 

Cenaze töreninin son bulmasının ardından talihsiz adamın ağabeyi gazetecilere konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Yaşanan olaydan dolayı tüm ailenin çok üzgün oldukları ifade edildi. Düğünlerde gelenek haline getirilen ve bilinçsiz bir şekilde atılan silahların daha sıkı denetlenmesi ve vatandaşların bu konuda bilinçli davranmaları gerektiğini özellikle belirtti. Düğün gecesi hakkında konuşurken akıl almaz birtakım iddialarda bulunması ise dikkat çekti. 

Düğün gecesi hakkında konuşan acılı ağabey 'O gece herkesin elinde silah vardı. Artık düğünlerde silahlar atılmasın. Daha fazla can yanmasın. Bu konuda herkes bilinçlensin. Biz bir can kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Ancak o gün düğünde 10 yaşındaki bir çocuğun elinde dahi silah gördüm.' ifadelerini kullandı. Polis ekipleri tarafından konu hakkında geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

bursa inegöl düğün maganda kurşunu