10 Yaşında Öldürülen Ceylin Atik Cinayetinde Katil Her Şeyi İtiraf Etti! Küçük Kız Neden Öldürüldü?

TAKİP ET

İzmir Ödemiş ilçesinde kayıp olmasından 2 gün sonra komşusunun evinde bir sandığın içinde cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik cinayetinde önemli gelişmeler yaşandı. 10 yaşındaki küçük kızın 3 komşusu tutuklandı. Öte yandan cinayet zanlısı olan ve polis tarafından gözaltına alınan Ş.T isimli kadın 10 yaşındaki Ceylin'i dedesinden fidye istemek için kaçırdığını itiraf etti.

İzmir Ödemiş ilçesinde kayıp olmasından 2 gün sonra komşusunun evinde bir sandığın içinde cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik cinayetinde önemli gelişmeler yaşandı. 10 yaşındaki küçük kızın 3 komşusu tutuklandı. Öte yandan cinayet zanlısı olan ve polis tarafından gözaltına alınan Ş.T isimli kadın 10 yaşındaki Ceylin’i dedesinden fidye istemek için kaçırdığını itiraf etti.

İzmir Ödemişte 2 gün boyunca kayıp olan ve komşusunun evinde sandığın içinde cansız bedeni bulunan Ceylin Atik tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 10 yaşındaki küçük kızın ölümünün ardından 3 komşusu gözaltına alındı ve tutuklandı.

3 KOMŞU TUTUKLANDI

10 Haziran’da evlerinin önündeki parkta oynarken kaybolan ve 2 gün haber alınamayan 10 yaşındaki küçük Ceylin’in aradan 2 gün geçtikten sonra komşusunun evinde sandığın içinde ölü bulunmuştu. Ceylin’in ölü bulunduğu evin sahibi olan kadın Ş.T ve kocası S.T gözaltına alınırken ev sahibi kadının halası R.Ö’de gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 12 Haziran Pazartesi gününden beri İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları devam eden 3 komşu Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra dün gece adliyeye sevk edildi. Savcılığa çıkarılan 3 komşu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOMŞUDAN KAN DONDURAN İTİRAFLAR

10 yaşında hayata gözlerini yuman Ceylin Atik’in katil zanlısı olarak gözaltına alınan komşu kadın Ş.T verdiği ifadede, Ceylin’i kendi çocuğuyla oynama bahanesi ile evine davet ettiğini kandırarak kaçırdığını ve amacının kızın dedesinden fidye almak olduğunu, ardından küçük kızın yüzünü havlu ile bastırarak bayılmasını sağladığını ardından paniğe kapılarak evde bulunan ahşap kasayı küçük kızın başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Kadın, küçük Ceylin’in dedesine mesaj çekerek fidye istediğini de itiraf etti.

 

izmir ödemiş ceylin ceylin atik cinayet komşu itiraf