10 Kasım'dan Kalan En Özel Kare! Saygı Duruşu Boyunca Yerinden Kıpırdamayan Köpek Hayrete Düşürdü

TAKİP ET

Dün 10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 79. yıldönümü törenleri sırasında Edirne'de cep telefonu kameralarına takılan bir sokak köpeği gören herkesi hayrete düşürdü. Vefanın en özel halini anlatan sokak köpeği saat 09.05'te sirenler çalmaya başladığında yolda bulunan vatandaşların saygı duruşuna geçmesiyle birlikte 2 dakika boyunca yerinden kıpırdamadı. İstiklal Marşı'nın okunduğu sıralarda da köpeğin bulunduğu yerden kıpırdamaması herkesi şaşkına çevirdi.

Dün 10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 79. yıldönümü törenleri sırasında Edirne’de cep telefonu kameralarına takılan bir sokak köpeği gören herkesi hayrete düşürdü. Vefanın en özel halini anlatan sokak köpeği saat 09.05’te sirenler çalmaya başladığında yolda bulunan vatandaşların saygı duruşuna geçmesiyle birlikte 2 dakika boyunca yerinden kıpırdamadı. İstiklal Marşı’nın okunduğu sıralarda da köpeğin bulunduğu yerden kıpırdamaması herkesi şaşkına çevirdi.

Dün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yılı sebebiyle düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında 80 milyonun aynı anda saat 09.05’te siren sesleri ile birlikte Ata’yı andığı sıralarda Edirne’de herkesi hayrete düşüren bir görüntüye rastlandı. Edirne’de siren sesleri ile birlikte saygı duruşuna geçen vatandaşlara eşlik eden ve 2 dakika boyunca yerinden kıpırdamadan bekleyen bir sokak köpeği daha sonra İstiklal Marşı okunana kadar da yerinde sabit kalarak İstiklal Marşı’nın bitmesini bekledi. 

GÖRENLER DUYGULANDI

Vatandaşlarla birlikte saygı duruşuna eşlik eden ve İstiklal Marşı okunana kadar bulunduğu yerden kıpırdamayan sokak köpeği cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Sosyal medyada da paylaşım rekorları kıran sokak köpeğini görenler duygu dolu anlar yaşadı. 

 

10 Kasım 2017 Cuma Mustafa Kemal Atatürk 79. ölüm yıldönümü Anma töreni Sokak köpeği Saygı duruşu İstiklal Maşı Saygı duruşuna eşlik etti