1 Aylık Gelin Önce Silahla Uyuyan Kocasını Vurdu Sonrada İntihar Etti

TAKİP ET

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Henüz 1 aylık evli olan gelin eline aldığı silahla önce uyuyan kocasını vurdu sonra ise annesinin gözü önünde kendisini başından vurarak intihar etti. İşte detaylar…

Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde akıl almaz bir olay yaşandı. Henüz 1 aylık evli olan gelin eline aldığı silahla önce uyuyan kocasını vurdu sonra ise annesinin gözü önünde kendisini başından vurarak intihar etti. İşte detaylar…

Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde acı bir olay yaşandı. Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde bağlı olan Şarköy’de 1 aylık gelin önce uyuyan kocasını vurdu sonra da kendisini vurarak intihar etti.

Olay ise Sivas’ın Suşehri’ne bağlı olan Şarköy’de meydana geldi. Şarköy’de yaşayan ve bir aylık evli olan 20 yaşındaki Hatice İşçi kocasına kaçarak evlendi. Ancak daha henüz evliliklerinin en güzel zamanlarında resmen facia yaşandı. Henüz bir aylık evli olan Hatice İşçi, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı eline geçirdiği silah ile evde uyuyan kocası Rahmi İşçi’yi (35) vurdu. Daha sonra ise Hatice İşçi, evde bulunan annesinin gözleri önünde silahı başına dayayarak kendi kafasına sıktı ve intihar etti. Olay yerine ise çağırılan sağlık ekipleri Hatice İşçi’nin hayatını kaybettiğini belirtirken, Rahmi İşçi’yi ise hemen Suşehri Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Rahmi İşçi, ağır yaralı olduğu için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gönderildi. 

ANNESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

Annesinin gözü önünde kendisini vurmasından sonra olayın şokuyla açıklama yapan anne Asiya Arıcı, "İçeri girdiğimde damat kanlar içindeydi. Kızım daha sonra tabancayı başına dayayıp kendisini vurdu" dedi.

 

Sivas Suşehri cinayet intihar