Zuhal Topal'ın Gözde Damat Adayı Birkan'ın Ablası Öldürüldü

TAKİP ET

Bir çok evlendirme programında boy gösteren ve ünlü haline gelen, Geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir fuhuş operasyonunda gözaltına alınan damat adayı Birkan Key'in 38 yaşındaki ablası Kader Key İstanbul Bahçelievler'de silahlı öldürüldü.

Bir çok evlendirme programında boy gösteren ve ünlü haline gelen, Geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir fuhuş operasyonunda gözaltına alınan damat adayı Birkan Key’in  38 yaşındaki ablası Kader Key İstanbul Bahçelievler'de silahlı öldürüldü.

Geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen olayda Eşinden Ayrılan Kader Key, çocuklarına bakabilmek için çalıştığı işinden çıkıp evine gittiği sırada kendisini takip eden ve daha önce aralarında ilişki olduğu iddia edilen Uğur g tarafından durduruldu. İddiaya göre ikili arasında kıskançlık yüzünden tartışma başladı. Kavgaya dönüşen tartışma sonucunda Uğur g kadını silahla vurarak öldürdü. Korkunç olayda ablasını kaybeden Birkan Key ise  "Artık kadın cinayetleri dursun. İki çocuk annesi acımasızca öldürülüyor"  dedem. Katil zanlısı Uğur G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.