Zuhal Topal Programında Ağızları Açık Bırakan Kaynana Olay Yarattı!

TAKİP ET

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek programında kaynananın gelinini masaya zil çalarak çağırması sunucu olmak üzere ekran başında herkesin ağzını açık bıraktı.

Zuhal Topal'ın sunduğu yemek programında kaynananın gelinini masaya zil çalarak çağırması sunucu olmak üzere ekran başında herkesin ağzını açık bıraktı. 

Hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal tarafından sunulan yemek programında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Gelinlerle kaynanaların yemek yaparak yarıştığı birbirlerine puanlar verdikleri yarışma programına haftanın ilk gün katılan kaynanasından tartışma yaratacak bir hareket geldi. 

Sivri dili ile dikkat çeken kaynana gelinini masaya zil çalarak çağırmaya başladı. Bunun üzerine mutfakta yemekleri hazırlayan gelinini sürekli olarak diğer yarışmacıların yanında zil ile çağırması hem kaynanaların hem de yarışmanın sunucusunu son derece şaşkınlık yaşadı. 

KAYNANALAR TEPKİ GÖSTERDİ

zil ile çağırmasının ardından yarışmadaki diğer kaynanalar duruma tepki gösterdiler. Buna rağmen tepkilere aldırmadan zili kullanmaya devam etti. Masada yaşanan ilginç diyaloglar ekran başındakilerin de büyük şaşkınlık yaşamasına sebep oldu. Diğer kaynanalar ise köyde koyunların ve kuzuların boynuna asılan çan örneklerini verdiler. Evde özellikle zilin çalınmasını istemeyen kaynanalar arasında tartışma çıktı. Aynı zamanda gelinine 'kızım' diye seslenmemesi yarışmacıların tepkilerini çekti. Bunun üzerine masadaki diğer kaynanalar bu hareketi çirkin buldu. Kaynana ısrarlı bir şekilde 'o benim kızım değil gelinim. Benim aslanlar gibi kızlarım var' diye tepki verdi. Sosyal medyada da izleyenler tarafından durumun son derece tepki çektiği ifade edildi. 

kaynanalar zuhal topal tepki