Zorla yanında tuttuğu kadını sokak ortasında dövdü! Kaçmaya çalıştı ama başaramadı

TAKİP ET

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, kimliği henüz belli olmayan bir kişi, sevgilisi olduğu öne sürülen bir kadını kendisinden kaçarken yakalayarak şiddet uyguladı. Korku dolu anlar ise cep telefonu ve güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt edilirken olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin gelmesiyle şahıslar kaçarak uzaklaştı.

 

Dün öğlen vakitlerinde Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda kimliği belli olmayan bir kişi, sevgilisi olduğu öne sürülen bir kadını henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten kendisinden kaçtığı esnada yakalayarak şiddet uyguladı. Kadın sokakta darp edilirken çevredeki vatandaşlar kadına yardım etmeye çalıştı fakat saldırgan, müdahale edilmemesi için yanında getirdiği ekmek bıçağıyla vatandaşları korkuttuğu öne sürüldü.

EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Bir süre saldırganın elinde zorla tutulan kız, saldırganın elinden kurtulup kaçmaya çalıştığı esnada ihbarın ardından sevk edilen polis ekipleri olay yerine geldi. Saldırgan ekipleri görünce olay yerinden kaçtı. Saldırganın, kızı yakalayıp darp ettiği anlar ise güvenlik kameraları ve cep telefonu kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, kadının baygın bir halde saldırgan şahsın kucağında yattığı görüntüler var. Ayrıca olay yerine sevk edilen polis ekipleri, güvenlik kameralarını mercek altına alarak saldırganın yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

"KAFASINA İKİ ÜÇ TANE YUMRUK ATTI"

Çevredekilerin kadına yardım etmesinin önüne geçmek isteyen saldırgan, ekmek bıçağını çıkardığını anlatan Ayhan adlı görgü tanığı, "Dükkanda oturuyordum, burada birbirleriyle küfürlü konuşuyorlardı. Küfür ettikten sonra kızı saçından tuttu, kafasına iki üç tane yumruk attı. Kızı ters çevirdi yere düşürdü, kız bayıldı kucağında, kızla konuşuyordu. 10 dakika sonra kız kendine geldi, kaçtı. Ben müdahale edecektim, ekmek bıçağı çıkardı, gitmedim. Kızı yumrukladıktan sonra kızın buralarına batırıyor" ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece İstanbul saldırgan