Zonguldak'ta Yüreklerin Ağza Geldiği Anlar! Kocası Gözü Önünde Tekme Tokat Dövülen Hamile Kadın Sinir Krizi Geçirdi

TAKİP ET

Zonguldak Ereğli ilçesinde çıkan kavgada kocası tekme tokat dövülen 7 aylık hamile bir kadın sinir krizi geçirdi.

Zonguldak Ereğli ilçesinde çıkan kavgada kocası tekme tokat dövülen 7 aylık hamile bir kadın sinir krizi geçirdi. 

Olay, Zonguldak Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerine doğru Pazar alışverişinden dönen Kızıltepe çifti dehşeti yaşadı. Çift aldıkları Pazar ürünlerini evlerine taşıdıkları sırada bir ara dinlenmek için durdu. Çiftin bu sırada yere koydukları ürünlerin üzerinden kamyonet geçti.

5 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Ürünlerinin üzerinden geçen kamyonetin kime ait olduğunu öğrenen çift iş yerlerine giderek olayı anlattı. İki taraf arasında sözlü tartışma çıkarken tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Alınan bilgilere göre, iş yerinin sahibi olan E.T, akrabaları ve çalışanları ile beraber Hüseyin Kızıltepe’ye saldırdı. 7 aylık hamile olduğu öğrenilen Nazlı Kızıltepe gözleri önünde 5 kişinin kocasına saldırdığını ve yere yatırarak tekme tokat dövdüğünü görünce sinir krizi geçirdi. 

KAVGAYI ÇEVREDEKİLER AYIRDI

Öfkeli kalabalık saldırılarına devam ederken çevredeki vatandaşlar araya girdi ve kavgayı ayırdı. Kocası darp edilen talihsiz kadın baygınlık geçirirken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafları ayırırken Hüseyin Kızıltepe’ye saldıran 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Sinir krizi geçiren ve hamile olduğu öğrenilen Nazlı Kızıltepe’ye ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

 

Zonguldak Ereğli Hamile Darp Kavga Sinir Krizi Kamyonet