Zonguldak'ta Küle Dönen Evde Bir Tek Kuran-ı Kerim Yanmadı

TAKİP ET

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde bulunan Çomralı Köyü'nde ki bir evde yangın çıtı ve çıkan yangında ev küle dönerken, bir tek Kuran-ı Kerim'in yanmadığı görüldü. İşte detaylar…

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde bulunan Çomralı Köyü’nde ki bir evde yangın çıtı ve çıkan yangında ev küle dönerken, bir tek Kuran-ı Kerim’in yanmadığı görüldü. İşte detaylar…

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde bulunan Çomralı Köyü’nde bir ev çıkan yangında küle dönerken, evin içinde ise sadece Kuran-ı Kerim’in yanmadığı görüldü.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ne bağlı bulunan Çomralı Köyü’nde ikamet etmekte olan Ayhan Akçakoca’nın evinde bir anda yangın çıktı ve yangın bütün evi sardı. Kısa sürede ise yangın tüm evi komple sardı ve yangını gören köylüler ise durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

BİR TEK KURAN-I KERİM YANMADI

Yangının ihbar edilmesinin ardından ise Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri hemen Çomralı Köyü’ne geldi ve yanan eve müdahalede bulundu. Yangından küle dönen ev ise itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucunda söndürüldü.

Yangının söndürülmesinin ardından evde yapılan incelemelerde ekipler yangının sobadan çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde dönerken evde ise her şeyin kül olduğu ve evin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Ancak evde yapılan incelemelerde ise bir tek Kuran-ı Kerim2in yanmadığı görüldü. Daha sonra ise Kuran-ı Kerim ev sahibine teslim edildi.

Zonguldak haberleri Çaycuma haberleri Çomralı Köyü Ayhan Akçokoca haberler