Zonguldak'ta Acı Ölüm! Boğazına Elma Parçası Kaçan 14 Aylık Bebek Can Verdi

TAKİP ET

Zonguldak'ta henüz 14 aylık olan Murat Alparslan Deveci boğazına elma parçası kaçması sonucunda yaşamını yitirdi. Talihsiz bebeğin cenazesi bugün toprağa verildi.

Zonguldak’ta henüz 14 aylık olan Murat Alparslan Deveci boğazına elma parçası kaçması sonucunda yaşamını yitirdi. Talihsiz bebeğin cenazesi bugün toprağa verildi.

Olay, Zonguldak Kilimli ilçesinde dün yaşandı. Henüz 14 aylık olan Murat Alparslan Deveci yediği elma diliminin nefes borusuna kaçması sonucunda hayatını kaybetti. Talihsiz bebek hastaneye kaldırıldığında çok geç olurken bebeğin kesin ölüm sebebi henüz belirlenemedi. Alınan bilgilerde kesin ölüm nedeni için Atatürk Devlet Hastanesinden çıkacak olan otopsi işleminin belli olmasının beklendiği belirtildi.

MİNİK BEBEĞİN CENAZESİ MORGTAN ALINDI

14 aylık bebek için morg önünde zor bir bekleyiş başlarken minik bebeğin cansız bedeni tabut içinde hastane morgundan çıkarıldı. Morg önünde bekleyenler minik bebeğin tabutunu omuzlayarak Hisararkası Camiine götürüldü.

AİLE BEBEĞİN TABUTU BAŞINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Baba Uğur Deveci’nin minik oğlunun tabutu başında gelen taziyeleri kabul ettiği ve gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Aile ayakta durmakta zorluk çekerken minik Murat’ın cenazesi öğlen namazına müteakiben toprağa verildi. 

 

Zonguldak Kilimli 14 aylık bebek Murat Alparslan Deveci Boğazına elma parçası kaçtı Nefes borusu