Zonguldak'ta vahim olay! Eğlence sırasında tabanca tartışması ölümle sonuçlandı

TAKİP ET

Zonguldak'ta düğün sonrası açık alanda gerçekleşen bir eğlence sırasında tabanca ile havaya ateş açılması sonucu çıkan tartışmada Mertcan K. tarafından kendisine ateş eden Akın Kaçmak öldürüldü. Olayın ardından tarafların yakınlarının karıştığı kavgada ise Akın Kaçmak'ın kardeşi O.K. yüzünden bıçaklanarak yaralandı.

Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, düğün sonrası düzenlenen eğlence sırasında iddiaya göre Akın Kaçmak, tabanca ile havaya ateş açarak uyaran Mertcan K. ile tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüyerek gerilim arttı. Alkollü olduğu belirtilen Kaçmak, elindeki tabanca ile Mertcan K.'ya ateş etti. Mertcan K. bacağından yaralandı ve silahını çıkararak Kaçmak'a defalarca ateş etti. İki kişi kanlar içinde yere yığıldı. Ardından yaralıların yakınları arasında da kavga çıktı ve Akın Kaçmak'ın kardeşi O.K. yüzünden bıçaklandı.

Silah sesleri çevrede paniğe ve endişeye yol açarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kavgayı ayırmak ve yeni olayların yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi ve bıçaklanan O.K. ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurtarılamayan Akın Kaçmak'ın vücuduna 5 kurşun isabet ettiği belirlendi. Diğer yaralıların ise tedavileri devam ediyor.

Hastaneye gelen Akın Kaçmak'ın yakınları, üzüntüyle karşılayarak sinir krizi geçirdi. Polis ve gece bekçileri, taraflar arasında yeni bir olayın yaşanmaması için hastane çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Zonguldak ölüm haberi cinayet