Zonguldak'ta taksiye çarpan motosiklet sürücüsü genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Zonguldak'ın gözde ilçesi Ereğli'de gece saatlerinde yaşanan üzücü bir kaza, yürekleri dağladı. Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi Cevizler Kavşağı'nda meydana gelen olayda, 23 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü Emirhan Öz, taksinin arkasına çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Karanlık bir gece ve sessiz sokaklar... Ancak bu sessizlik, bir anda korkunç bir kaza ile yıkıldı. 67 ACY 748 plakalı motosiklet, yolculuğuna devam eden 67 T 5137 plakalı taksiye hızla arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Emirhan Öz ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hemen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç sürücü, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tüm Ereğli halkı, bu acı haberle derin bir üzüntüye boğuldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Emirhan Öz'ün ardında bıraktığı acı dolu anılar ve sevdiklerinin göz yaşları, ilçeyi yasa boğdu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, ailenin ve yakınlarının acısına ortak olmak için bir araya gelmeye başladılar.

Ereğli, bu acı olayla sarsıldı. Trafik kazalarının yarattığı acı gerçeği bir kez daha yüreklerimize işledi. Emirhan Öz'e Allah'tan rahmet, ailesine ise başsağlığı ve sabır diliyoruz. Tüm sürücülere, trafik kurallarına uyma çağrısı yapıyoruz. Unutmayalım ki her can, trafikte daha dikkatli ve saygılı davranarak korunabilir.

Zonguldak trafik kazası ölüm haberi