Zonguldak'ta piknikte kaybolan tesisat ustasının cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, pikniğe giden ve serinlemek için girdiği derede kaybolan tesisat ustası Ercan Ö.'nün (27) cansız bedenine ulaşıldı. İşte olayın detayları...

Dün, Özbağ-Sabunlar köyleri mevkisinde dere kenarında yaşanan olayda, tesisat ustası Ercan Ö., ikizi A.Ö. ve 2 çalışanıyla birlikte piknik yapmak için bir araya geldi. Serinlemek amacıyla dereye giren Ercan Ö., bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Diğer kişiler ise dalgalara tutunarak kıyıya çıkmayı başardı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) birimi, komando timi ve AFAD ekipleri, arama çalışmalarına başladı. Çalışmalar, dün akşam havanın kararmasıyla bir süreliğine durduruldu, ancak sabahın ilk saatlerinde yeniden başlatıldı. Dere akıntısı boyunca yapılan arama çalışmaları sonucunda, Ercan Ö.'nün cansız bedenine ulaşıldı. Ceset, otopsi için Devrek Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Ercan Ö.'nün yakınları ise haberi alır almaz büyük bir üzüntü yaşadı.

Zonguldak ölüm haberi kayıp haberi