Ziyarete geldiği evde maskeli saldırganlar tarafından öldürüldü

TAKİP ET

Adana bir vatandaş, ziyaret için geldiği akrabalarının evinde cinayet saldırısına kurban gitti. Plakası henüz belirlenemeyen bir araç ile yüzleri maskeli kişilerce silahlı saldırıya sonucu ölen kişinin yeğeni tüm olayları yaşarken, olaydan sağ kurtulmayı başardı. Cinayetin ardından olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Adana Kozan'da yaşanan olayda akrabalarının evine gelen Medeni Nazlı, sabah vakitlerinde yüzleri maskeli şüphelilerin silahlı saldırısı sonucu yaşamanı yitirdi. Cinayete gören yeğen E.N.’nin ise şans eseri olaydan burnu bile kanamadan çıkmayı başardı. Zanlıların kimliklerinin belirlenebilmesi ve yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

ZİYARETE GELDİĞİ EVDE CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Öğrenilen bilgilere göre, olay, Cumhuriyet Mahallesi, Naz Eden Sokak’ta yer alan müstakil evde yaşandı. İddialara göre, Adana’dan Kozan ilçesinde yaşayan akrabalarını ziyarete gelen E.N.’nin ve burada yatılı kalan E.N.’nin amcası 58 yaşındaki Medeni Nazlı'nın, yeğeni ile birlikte kaldığı eve yüzleri maskeli kişiler tarafından silahlı saldırı yaşandı. Silahlı saldırıda Medeni Nazlı yaşamını kaybederken cinayet zanlıları olay yerinden kaçtı.

Cinayete gören yeğen E.N.’nin ise şans eseri olaydan yara almadan kurtulmayı başardı. Olay yeri inceleme ve savcılık incelemesi ile birlikte Medeni Nazlı’nın cansız bedeni adli tıp kurumuna sevk edildi. Zanlıların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Adana maskeli salgırgan akraba ziyareti