Ziraat Bankası bu sabah açıkladı! 6 ay geri ödemesiz, düşük faizli 200.000 TL kredi, bankamatik kartına yatacak!

TAKİP ET

Ziraat Bankası bu sabah açıkladı! 6 ay geri ödemesiz, düşük faizli 100.000 TL kredi, bankamatik kartına yatacak! İşte Ziraat Bankası düşük faizli kredi başvuru şartları! Ziraat Bankası geri ödemesiz kredi nasıl alınır? Kimler başvuru yapabilir?

Ziraat Bankası bu sabah açıkladı! 6 ay geri ödemesiz, düşük faizli 200.000 TL kredi, bankamatik kartına yatacak! Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından olan Ziraat Bankası bu sabah yeni bir duyuru yayınladı. Son dakika olarak yapılan duyuruya göre banka tarafından düşük faizli, 6 ay geri ödemesi anında 200.000 TL kredi imkanı verilecek. Başvurular banka şubesine ve online kanallar aracılığıyla yapılacak. Peki Ziraat Bankası düşük faizli kredi fırsatları neler? Ziraat Bankası geri ödemesiz kredi başvuru şartları ve detaylar haberimizde…

Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyası başlıyor. Ağustos ayı faiz oranlarını açıklayan kamu bankası, yeni bir kampanyanın duyurusunu ise az önce yaptı. Yapılan açıklamaya göre Ziraat Bankası özellikle koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen işletmelerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına 100.000 TL’lik bir kredi paketi hazırladı. Bu paketten yararlanmak isteyen vatandaşlar hem düşük faiz oranı imkanı hem de 6 ay geri ödemesiz kredi imkanı elde edecek. Peki TOBB ve Hazine destekli KGF teminatlı destek kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası kredi başvuru şartları ve detaylar haberimizde…


ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

 

Ziraat Bankası son dakika duyurusu ile koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen ve zor günler geçiren vatandaşlara destek kredisi verileceğini açıkladı. Bu kredi imkanından özellikle işletmeler faydalanacak. Nefes kredisi olarak yayınlanan paket TOBB ve Hazine destekli KGF teminatlı olarak veriliyor. 6 ay geri ödemesiz 18 taksit imkanı ile sağlanacak olan krediyi alacak vatandaşlar taksitlerini de düşük faizli ödeyecek.

 

KİMLER ALABİLİR?


Ziraat Bankası nefes kredisi kampanyasından KOBİ vasfına haiz olan vatandaşlar yararlanabiliyor. Ticaret ve Sanayi, Ticaret, Sanayi ve Deniz Ticaret odalarından birine veya Ticaret Borsasına kayıtlı iseniz bu ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz. KOBİ’lerin bu kredi paketine başvuru yapabilmesi için 31.12.2020 tarihi itibariyle bir önceki yıla oranla yüzde 25 ve üzeri gelir kaybı yaşamaları gerekiyor.

 

200.000 TL ACİL NAKİT DESTEĞİ HEMEN HESABA YATIYOR


Ziraat Bankası Nefes Kredisi paketi ile 2020 yılı cirosu 0-1  Milyon TL arasında olan işletmeler, herhangi bir gelir belgesi ya da kefil olmaksızın 50.000 TL’ye kadar kredi alabilirken, 1-10 milyon arasında olan işletmeler ise 200.000 TL’ye kadar nefes kredisi kullanabiliyor.


 

NEFES KREDİSİ ÖZELLİKLERİ


Ziraat Bankası Nefes Kredisi, yıllık yüzde 17,50 sabit faiz oranı ile verilirken, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz dönem avantajı da bulunuyor. İşletmeler nefes kredisini 18 ay vade ile kullanabilir. 6 ay geri ödeme de olmadığı için 24 ay vadeli olarak kabul edilen krediyi hemen değerlendirebilirsiniz.