Zeytinburnu'nda esrarengiz ölüm! Takside hareketsiz bir şoför bulundu

TAKİP ET

Zeytinburnu semtinde, sıra dışı bir olay yaşandı. 62 yaşındaki taksi şoförü Cengiz Gülden, takside ölü olarak bulundu. İlk incelemede herhangi bir kesik ya da darp izine rastlanmazken, cesedin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Olay, Topkapı alt geçidinde saat 12.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre, alt geçitte yürüyen bir kişi, park halindeki takside şoförün hareketsiz bir şekilde durduğunu fark etti. Şüphelenen kişi hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek taksi şoförünün hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede, cesedin 62 yaşındaki Cengiz Gülden'e ait olduğu belirlendi. Ancak üzerinde herhangi bir kesik ya da darp izine rastlanmadı. Gülden'in ölüm nedeni henüz belirlenemeyen bir durum olduğundan, ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu gizemli olay, Zeytinburnu semtinde büyük bir şaşkınlık yarattı. Şu anda otopsi süreci devam ediyor ve polis, detaylı bir soruşturma başlattı. Cengiz Gülden'in ölümüyle ilgili pek çok soru işareti akıllarda dolaşıyor. Ölümün doğal bir sebepten mi kaynaklandığı yoksa başka bir neden mi olduğu henüz netlik kazanmamış durumda. Araştırmalar sürerken, bu tuhaf olayın ardındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkması merakla bekleniyor.

İstanbul Zeytinburnu ölüm haberi taksici ölümü