Zeytinburnu'nda 2 yaşındaki çocuk otomobilin üzerine düştü

TAKİP ET

Zeytinburnu'nda bulunan bir binada, 2 yaşındaki Sude A., açık bırakılan pencereden otomobilin üzerine düşerek ağır yaralandı.

Olay, dün saat 16.00 sularında Çırpıcı Mahallesi'nde gerçekleşti. Oyun oynamak için odada bulunan Sude A., ikinci kattaki evlerinin penceresine çıktı. Ne yazık ki, küçük kız pencereden aşağıdaki otomobilin üzerine düştü ve ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sude A., ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören Bülent Kavakcıoğlu, "Burada otururken bir ses duyduk. 2 yaşında bir çocuğun otomobilin üzerine düştüğünü fark ettik. Annesi bağırdı, bağırışma duyduk. Hemen yanlarına koştuk, ancak korkumuzdan dolayı müdahalede bulunamadık. Ambulansı haber verdik. Pazardan dolayı ambulans geç gelince endişelendik. Yerine 5 dakikada gelecek bir ambulans, 15-20 dakikada geldi. Biz bu pazardan şikayetçiyiz. Burada yangın veya başka bir sorun olduğunda ambulans geç gelmesi büyük bir sorun" şeklinde ifade etti.

İstanbul Zeytinburnu çocuk