Zeytinburnu Metro İstasyonu Neden Kapatıldı! Metro Açıldı Mı?

TAKİP ET

Zeytinburnu metro istasyonu bu akşam saatlerinde bir yolculuğun peron ve tren arasına sıkışması nedeni ile yolcu alımına kapatıldı.

Metro İstanbul'dan konu hakkında yapılan açıklamada, "M1 Yenikapı- Havalimanı hattı Zeytinburnu İstasyonu yolcu alımına kapatılmıştır." denildi. Kısa süre sonra Metro İstanbul yeni bir açıklama daha yaparak istasyonun yolcu alımına açıldığını duyurdu.

BİR YOLCU TRENLE PERON ARASINA SIKIŞTI

Anadolu Ajansı tarafından verilen bilgiye göre Zeytinburnu Metro İstasyonu'nda bekleyen yolcular arasında bulunan bir kadın tren perona yaklaştığı sırada düştü. Kadın trenle peron arasında sıkışırken istasyonunda bulunan görevliler hemen müdahale ederek kadını sıkıştığı yerden çıkardı. Kadın ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza nedeniyle Zeytinburnu metro istasyonunda Yenikapı yönüne seferler bir süre aksadı. Olay yerine gelen polis ekipleri de kazayla ilgili inceleme yaptı.

İBB'DEN AÇIKLAMA

Zeytinburnu metro istasyonunun yolcu alımına kapatılmasına ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden de açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, “M1 Yenikapı-Havalimanı Hattı’nda Zeytinburnu İstasyonu 1. Peronda 18:55 saatlerinde 30 yaşlarında kadın bir yolcu raylara atlamıştır. Olaya anında müdahale edilmiştir. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan vatandaş hastaneye kaldırılmıştır” denildi.

 

Metro İstanbul Zeytinburnu Metro İstasyonu Neden Kapatıldı Zeytinburnu Metro İstasyonu Zeytinburnu Metro İstasyonu açıldı mı son dakika son dakika haberi