Zeki Müren ve Bülent Ersoy'un öpüşme pozu tekrar gündem oldu

TAKİP ET

Zeki Müren ve Bülent Ersoy'un bundan 40 yıl önce çekilen öpüşme pozu yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu.

Zeki Müren ve Bülent Ersoy’un bundan 40 yıl önce çekilen öpüşme pozu yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. 1980 yılında çekilen söz konusu fotoğrafta uzun bir süredir küs olan iki ünlü sanatçı, dudak dudağa poz vererek barıştıklarını herkese duyuruyor.

İki Usta İsmin Olay Pozu Yıllarca Konuşuldu

Türkiye’nin iki usta ismi olan Zeki Müren ve Bülent Ersoy’un 40 yıl önce çekilen dudak dudağa pozları bir kez daha gündeme geldi. Çekildiği dönem gündeme oturan ve yıllarca konuşulan bu poz sosyal medyanın gündem konusu oldu. Instagram’da yer alan ‘Şok o Pop’ isimli magazin sayfasının bundan yıllar önce gündemi sarsan magazin haberlerini tekrar paylaşması büyük yankı uyandırırken söz konusu sayfa son olarak Zeki Müren ve Bülent Ersoy’un y1980 yılında dudak dudağa verilen pozlarını yayınladığı görüldü.



40 Yıl Sonra Tekrar Gündem Oldular

Müziğin iki usta ismi Zeki Müren ve Bülent Ersoy, bundan yıllar önce bilinmeyen bir sebepten dolayı birbirlerine küsmüştü. Uzun zaman konuşmayan ve küslükleri sık sık gündeme gelen ikilinin 1980 yılında bir gazinoda karşılaştığı ve aralarında yaşanan her şeyi unutarak barıştığı öğrenildi. Karşılaştıkları gazinoda barışan ikiliden Bülent Ersoy, ilk olarak Zeki Müren’in elini öpmüş daha sonra da dudağına bir öpücük kondurmuştu. İki usta ismin barış ilan ettiği bu poz 40 yıl sonra tekrar gündeme geldi. 


Sosyal Medyada Gündem Oldu

Usta sanatçıların yıllar önce dudak dudağa çekilen bu pozları sosyal medyanın da gündemine oturdu. Fotoğrafın sosyal medyada hızla yayıldığı görülürken bazı sosyal medya kullanıcıları ise söz konusu fotoğrafla ilgili ‘Baharı bekleyen kumrular gibi’ ve ‘Dargınlığı biraz abartılı bitirmişler’ şeklinde yorumlar yaptı.
 

bülent ersoy zeki müren poz sosyal medya