Zehir Tacirleri Polisi Karşılarında Görünce Giyinmeye Bile Fırsat Bulamadı

TAKİP ET

Denizli'de narkotik şube ekipleri Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. 3'ü kadın 12 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda bazı uyuşturucu satıcılarının polis evi basınca giyinmeye bile fırsat bulamadığı görüldü.

Denizli’de narkotik şube ekipleri Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. 3’ü kadın 12 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda bazı uyuşturucu satıcılarının polis evi basınca giyinmeye bile fırsat bulamadığı görüldü. 

Polis ekipleri, Denizli'nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 3'ü kadın 12 kişi gözaltına alınırken, kapıları kırarak içeri giren polisleri karşısında gören bazı zehir tacirlerinin giyinmeye bile fırsat bulamadığı görüldü. 

OPERASYONA 100 POLİS KATILDI
Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde, bugün saat 05.00 sularında Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Özel Harekat Şubesi polislerinden oluşan 100 kişilik bir ekiple, 14 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

KARŞILARINDA POLİSİ GÖRÜNCE GİYİNMEYE BİLE FIRSATLARI OLMADI
Polis ekipleri adreslere geldiklerinde ihtarlarına rağmen açılmayan kapıları koçbaşı ile kırdı. Bir anda polisi karşılarında gören bazı şüpheliler ise kıyafetlerini giymeye bile fırsat bulamadı. Özel eğitimli narkotik köpeği Çako evlerde arama yaparken, bir miktar esrar, ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirildiği öğrenildi. Operasyonlarda 3’ü kadın 12 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların sürdüğü belirtildi. 

denizli pamukkale operasyon uyuşturucu operasyonu son dakika son dakika haberi