Zahide Yetiş Programına Katılan Gülseren, Yeni Görünümü ile Herkesi Şok Etti

TAKİP ET

Zahide Yetiş Show TV ekranlarında yayınlanan programında Gülseren Hanım'ı daha önce konuk etmişti. Hormon bozukluğu nedeniyle zor günler geçiren ve yüzünde çıkan sakallardan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Gülseren Hanım Zahide Yetiş sayesinde bambaşka bir görünüme kavuştu.

Zahide Yetiş’le programı Show TV'de yayın hayatına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde programa katılan ve hikayesi ile herkesi derinden etkileyen Gülseren Hanım hormon bozukluğu nedeniyle yüz bölgesinde çıkan sakallardan dolayı dertliydi. Muhittin Bey ile birlikte Zahide Yetiş'in programına katılan Gülseren Hanım uygulanan lazer tedavisinin bile kendisine sonuç vermediğini söylemişti. Çaresiz durumda olduğunu söyleyen kadının bu hikayesi herkese etkilemişti. 

İNSAN İÇİNE ÇIKMAKTAN UTANIYORDU

Yaşadığı bu hormon bozukluğu sorunu nedeniyle başta eşi olmak üzere Herkese karşı utanç duyduğunu ve hatta insan içine çıkmak tanıtan Bunu söyleyen bir Gülseren Hanım etrafındaki birçok kişi tarafından da dışlandığını söylemişti.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Zahide Yetiş, Gülseren hanımın imdadına yetişti. Bütün tedavilerin uygulanmasını sağlayan Zahide Yetiş sayesinde Gülseren Hanım artık bambaşka bir görünüme kavuştu. Işte sakallı kadın olarak bilinen Gülseren hanımın yepyeni hali...

Zahide Yetiş zahide yetiş zahide yetiş bugünkü programı show zahide yetiş gülseren sakal zahide yetiş gülseren hanım zahide yetiş sakallı kadın