Zahide Yetiş'le Gelin Görün ne zaman başlayacak?

TAKİP ET

Ekranlara yepyeni bir programla dönmeye hazırlanan ünlü sunucu Zahide Yetiş'in yeni programının yayın tarihi sevenleri tarafından merakla araştırılıyor.

Ekranlara yepyeni bir programla dönmeye hazırlanan ünlü sunucu Zahide Yetiş’in yeni programının yayın tarihi sevenleri tarafından merakla araştırılıyor. Kanal D ekranlarında yepyeni bir programla yer almaya hazırlanan Zahide Yetiş’in yeni programının yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar…

Çok Farklı Bir Yapımla Ekrana Geri Dönüyor

Daha önce farklı kanallarda program yapan ve farklı formatlarda yer alan ünlü sunucu Zahide Yetiş bu kez bambaşka bir yapımla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Rekabet dolu bir yarışmayla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı sunucunun yeni programının ilk bölümü 31 Ağustos tarihinde yayınlanacak. 


Zahide Yetiş’le Gelin Görün Programının Detayları

Gündüz kuşağına yepyeni ve rekabet dolu bir program daha dahil oluyor. Ekranların sevilen isimlerinden Zahide Yetiş’in sunumuyla gündüz kuşağında yerini almak için hazır olan Zahide Yetiş’le Gelin Görün’de her hafta 5 gelin ve 5 kayınvalideden oluşan çiftler yarışacak. Her yeni günde bir gelinin evine konuk olunacak programda, kayınvalideler kendilerine verilen bütçe dahilinde gelinleri için günün konseptine uygun alışveriş yapacak. Evinde rakip kayınvalideleri ağırlayacak olan gelinler ise en mükemmel lezzetleri sunmak için mücadele edecek ancak kayınvalideler gelinleri sadece el lezzetleriyle değil, misafirperverlikten temizliğe ve sunumlara kadar her şeyleriyle değerlendirecek. Günün yarışmacısı olan gelin, gün sonunda kayınvalidesinin kendisi için aldığı kıyafetleri giyecek ve hem sunucu Zahide Yetiş hem de rakip kayınvalidelerden puan alacak. Haftanın finalinde en yüksek puanı alan gelin 10 bin liralık büyük ödülü almaya hak kazanacak.