Zaferin Ayak Sesleri! Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatında Müjdeyi Verdi

TAKİP ET

AK Parti İl Kongresi için Afyonkarahisar'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı harekatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan,

AK Parti İl Kongresi için Afyonkarahisar’da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı harekatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan,

‘Her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz’ dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 6. Olağan İl Kongresi kapsamında Afyonkarahisar’da vatandaşlara hitap etti. Türkiye’nin ve tüm dünyanın gündeminde olan Zeytin Dalı harekatıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Erdoğan, ‘Elhamdülillah, her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz’ dedi.

‘ZAFERE BİRAZ DAHA YAKLAŞIYORUZ’

Afyonkarahisar’da kalabalığa seslenen Erdoğan, Zeytin Dalı harekatında her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıldığını ifade etti. ‘Unutmayın sabreden kimse zafere ulaşacaktır’ diyen Erdoğan, Mehmetçiğin gece gündüz, dağ tepe demeden Afrin’de operasyonlarına devam ettiğini ve şimdiye kadar 300 kilometrelik alanı aştığını aktardı. ‘Biz kardeşlerimizin topraklarına yerleşmesini istiyoruz’ diyen Erdoğan, 3.5 milyon Suryeli’yi işaret ederek ‘Kardeşlerimiz evlerine dönsünler istiyoruz’ dedi. Suriye’nin topraklarında Türkiye’nin asla gözü olmadığının bir kez daha altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’de gereken gayretin verildiğini verilmeye de devam edileceğini ifade etti. 

‘İHANETLERİ UNUTMAYACAĞIZ’

AK Parti 6. Olağan İl Kongresinde Afyonkarahisarlı vatandaşların karşısına geçen Erdoğan, Afyon’un bir sonraki seçimde büyükşehir statüsüne gireceğine inandığını belirtti. Verilen desteklerin yanında gizli, açık ihanetlerin olduğunu söyleyen Erdoğan, ‘Bizi oyalayanların sinsiliklerini unutmayacağız’ dedi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongre Afyon Afrin Zeytindalı Zafer