Yüzüne Asit Atmıştı O Zanlı Tanıdık Çıktı

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne atılan asitle yaralanan 18 yaşındaki Berfin ifadesinde saldırganın eski nişanlısı olduğunu anlattı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 18 yaşındaki Berfin yol kenarında ne olduğunu anlamadığı biçimde korkunç bir saldırıya uğramıştı. Bunun ardından genç kızın yüzüne ait benzeri bir madde atıldığı öğrenildi. Hemen hastanede tedavi altına alındı. Saldırıyı kimin gerçekleştirdiği konusunda incelemeler başlatıldı. Bunun üzerine korkunç gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelinin eski nişanlısı Ozan Çeltik olduğu belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay sonrasında dershaneden çıkıp eve doğru yürüyen 17 yaşındaki Berfin bir anda korkunç bir saldırıya uğradı. Yolunun bir kişi tarafından kesilmesinin ardından yüzüne asit atıp kaçtığı öğrenildi. Yaralanan genç kız neye uğradığını şaşırdı. Acı içerisinde yere yığıldı. Bunun ardından ilk müdahalesi hastanede yapıldı. Genç kızın yüzünde derin yanıkların oluştuğu bu yüzden yanık ünitesine alınmasına karar verildi.

ESKİ NİŞANLISI ÇIKTI

Tedavisi hala devam ederken kendisine geldiği ve sağlık durumunun şimdilerde iyi olduğu öğrenildi. Polise ifade veren genç kız saldırıyı eski nişanlısının gerçekleştirdiğini anlattı. Bunun üzerine polis harekete geçti. Esk nişanlının bulunması için her yerde arama çalışmaları devam ediyor. 

Kısa bir süre sonra asitli nişanlı yakalandı. Emniyete götürülüp ifadesi alındı. Ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanmasına karar verildi. Konu hakkındaki soruşturma devam ediyor. 

hatay berfin asit eski nişanlı